למה אתם מוכרים?קופצת על האשכול
למכירה מדפסת חדשה ממש (עשינו כמה נסיונות של צילום על דף מדבקה)
כולל אחריות ל (כמעט)שנה
נקנה ב 1800
נמכר ב 1500
הקודם זוכה
למה אתם מוכרים?
הברדר היא שחור לבן ללא שום דבר רק מדפסת,@ctrl-p קונטרול פי מה ההבדל בין מדפסת hp smart tank 615 לבין Brother HL-L2310D?
מה יתן לי תוצאה טובה יותר להדפסת דפים -חוברת בלי להיתקע, עם דיו נח, תמונות ברורות, ובלי עוגמת נפש..
שחור לבן, עברית, כ50 דפים בשבוע+ חוברת 30 דף. בורק? מה זה?שחור לבן? צבעוני? עברית? אנגלית? כמה סך ההדפסות החודשיות? בורק? או בלי?
האם יש לך המלצה למדפסת דומה רק עם וויפי? (או בלוטוס? אם יש דבר כזה בכלל)קנון 2420
אכן אותו דבר ב: 800 ש"חהאם יש לך המלצה למדפסת דומה רק עם וויפי? (או בלוטוס? אם יש דבר כזה בכלל)
תודה רבה!
ההמלצה היחידה שעולה לי כרגע זה מדפסת אפסון L6940 המחיר שלה באזור 2350 ש"ח ועונה על כל הבקשות שלך לא ידוע על חסרונות. זה יכול להיות כיוון?בס"ד
@ctrl-p קונטרול פי עכשיו תורי!
שבוע טוב ומבורך.
לאחר נסיונות בלתי פוסקים לשרוד עם אייטש פי איאלץ לבטל את השידוך ולמצוא מדפסת יותר טובה.
לפי המפרט הבא.
אשמח לעזרתכם בהקדם בכל האפשרויות מעלות וחסרונות .
- ממשק בעברית - לא מתחשק לי לחזור ללמוד אנגלית.
- אין הרבה הדפסות ברור ש- 30 בחודש זה מעל ומעבר.
- צבעוני.
- דו"צ
- סורק איכותי עם מזין.
- מגירה תועיל יותר מהמשחק עם הדפים כל פעם.
- אלחוטי יתקבל בברכה יותר מחוטי.
- לא מפחד מהמחיר כמו מהדיו שצריך להחליף כמו גרביים.
תודה
דיו לא יקר, יש ב: 1250 ש"ח אבל לא חסכוני, ויש חבכוני ב: 1700 ש"ח מה הכיוון?@ctrl-p קונטרול פי
אשמח לעזרה:
לדעתי יש פב כבר כאלו בשרשור אבל הוא קצת מבולגן וקשה להבחין...
אז אני צריכה:
תודה רבה!
- מדפסת שחור לבן לשימוש ביתי בממוצע 50 דפים בחודש
- דיו להחלפה לא יקר, והחלפה פשוטה
- משולבת עם סורק וצילום, אין צורך בפקס
- לא משנה שפת תפריט
- חיבור וויפי - שמעתי שיש מדפסות שהחיבור נודניק וכל הזמן מתנתק ומשנה את ההגדרות... פחות עושה חשק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: