הרמאים שם בישראכרט שינו את הרשתות ואין יותר רשתות מזון העיקר משכו אותנו אליהם, מי שעשה תפציצו אותם בהודעות על האונאה הזובישראכרט יש רמי לוי
כאן הרשימה שלהם
Http Errors
digital.isracard.co.il
לגבי נקודות, אם אתה משתמש עד 7500 בחודש - אין הבדל ביניהם
חשמל וכד' יש החזר חלקי מופיע פירוט לעיל
זה כרטיס מיוחד, אתה יכול להצטרף דרך הקישור שהובא לעיל או להתקשר, ממש פשוט.
יכול להיות שזה יהיה בהמשךהרמאים שם בישראכרט שינו את הרשתות ואין יותר רשתות מזון העיקר משכו אותנו אליהם, מי שעשה תפציצו אותם בהודעות על האונאה הזו
שמו שם רשתות כושלות שיש להם הנחות ענק בכל מקום כמו פוקס
פשוט בדיחה עצובה!!
תסתכל ברשימת הרשתות שמכבדות את הגיפט קארד ותבין מה כתבתייכול להיות שזה יהיה בהמשך
אני רואה שעדיין בכלל לא ניתן לממש נקודות
ראיתיתסתכל ברשימת הרשתות שמכבדות את הגיפט קארד ותבין מה כתבתי
זה אומר.... והרבה....ראיתי
זה עדיין לא אומר
ראיתי
זה עדיין לא אומר
אני כבר קיבלתי תגובה אם פיצוי על התקופה האחרונה עג עכשיו אך הם לא מוכנים לשנות את הרשתות שמעודכנות כעת
כרגע נתנו רק שיעבירו לי מה שהצטבר עד ה 1 ליוני כמזומן לכרטיס ומכאן והילך לגיפט קארד כפי שהוא כעת. כמובן שזה בכלל לא מספק אותי ושללתי זאת. ממתין לתשובתםקיבלת מהם פיצוי?
באיזה סכום מדובר?
מה זה קשור לכרטיסי הנחה?אף פעם לא האמנתי לכטיסי קאש בק
זה אחת המלכודות הכי טפשיות משום שברוב הרשתות מזון שזו ההוצאה העיקרית שלנו!
יש לקנות כרטיסים עם הנחה של 5-7% זה הרבה יותר משמעותי מ1% קש בק שלרוב ניתן לממש רק במותגים יקרים
לגבי כרטיס אשראי יש את פליי כארד של אלעל שניתן לממש נקודות באלעל וכן באתר מכירות יעודי ומעולה
איך פנית אליהם?כרגע נתנו רק שיעבירו לי מה שהצטבר עד ה 1 ליוני כמזומן לכרטיס ומכאן והילך לגיפט קארד כפי שהוא כעת. כמובן שזה בכלל לא מספק אותי ושללתי זאת. ממתין לתשובתם
צור קשר באתראיך פנית אליהם?
פניתי אליהם ענתה אחת בשם מירב שהם פועלים להרחיב את הרשימהצור קשר באתר
קודם כל מה זה יתן לך פעימה אחת להעביר מזומן? מה יהיה מכאן והלאה?פניתי אליהם ענתה אחת בשם מירב שהם פועלים להרחיב את הרשימה
למה לי לא הציעו להעביר למזומן?
איך עשית את זה?מה זה קשור לכרטיסי הנחה?
אני לא מאמין אני פשוט מקבל
עם הכרטיס של כאל ניצלתי כבר קרוב ל2000! ש"ח
ואין לי צורך בנקודות באלעל
אחזור לכרטיס של כאל - ביימימה יהיה מכאן והלאה?
איך עשית את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: