מידע שימושי איזה טינקו מתאים לך?

TINECO

• • טינקו ישראל • • UNICO ~ היבואן הרשמי
מנוי פרימיום
זו תשובה מתחמקת. דרימי מתאים הרבה יותר לתקציב של כל אחד!!
אין לנו ענין לשלם על "מובילת הטכנולוגיה" אלא על המוצר ועל התוצאה!

זו תשובה מתחמקת. דרימי מתאים הרבה יותר לתקציב של כל אחד!!
אין לנו ענין לשלם על "מובילת הטכנולוגיה" אלא על המוצר ועל התוצאה!!
תוצאה חד משמעית . וגם במחיר יש דגמים שעונים על תקציב.

יוכבד02

משתמש פעיל
הבנתי שבs7 דגם קיטור, לא אוסף ליכלוכים גדולים מכיוון שהפתח יותר צר
אודה לתשובת המנוסים
תודה רבה

TINECO

מנוי פרימיום
הבנתי שבs7 דגם קיטור, לא אוסף ליכלוכים גדולים מכיוון שהפתח יותר צר
אודה לתשובת המנוסים
תודה רבה
S7 סטים הוא דגם הקיטור. כדי שתהיה משמכות לקיטור עשו את הפתח למטה סגור מכל הצדדים וגם מקדימה . לכן הפתח שם נמוך ןדגם זה מיועד יותר לכתמים קשים ושיטחיים

יוכבד02

משתמש פעיל
תודה על המענה

ראשית אני בית עם ילדים חייבת שיאספו לי דברים גדולים כמו דגני בוקר וכן חייבת גם שיהיה לו טכנולוגיה של ניקוי פנימי
איזה דגם מתאים לי?
הבנתי שהs7 הכי עדיף אבל התבלבלתי בין כל הדגמים

TINECO

מנוי פרימיום
תודה על המענה

ראשית אני בית עם ילדים חייבת שיאספו לי דברים גדולים כמו דגני בוקר וכן חייבת גם שיהיה לו טכנולוגיה של ניקוי פנימי
איזה דגם מתאים לי?
הבנתי שהs7 הכי עדיף אבל התבלבלתי בין כל הדגמים
לפי מה שאת מתארת הדגם שמתאים לך זה s7 flashdry הוא גם אוסף לכלוך גס וגם יש לו את הטכנולוגיה החדשה של ניקוי חיטוי ויבוש פנימי של המכשיר והמברשת.
מעבר לזה , המברשת עצמה בכל סיבוב על הרצפה עוברת תהליך ניקוי ז"א שכל פעם שהיא נוגעת ברצפה היא בעצם נקיה כך שאין יותר סטרילי ונקי מזה...
המכשיר מאוד מאוד קל וידידותי לשימוש (דובר עברית), עם הנעת הגלגלים קדימה ואחורה ויש גם תאורה קדמית שלא תפספסו חלילה גרגר לכלול על הרצפה;

TINECO

מנוי פרימיום
מה אם הריח שהוא מוציא ???????
ריח לא נעים יוצא כשאין אוורור של מברשת רטובה ומיכל מים מלוכלכים שלא שופכים אותו בסיום הניקיון בדיוק כמו שתשאירו סמרטוט רטוב מלוכלך ודלי מלא במים מלוכלכים סגור.

מעבר לזה, בדגמים עם המערכת flashdry יש מנגנון של הניקיון הפנימי עם החיטוי והייבוש כך שזה עוד אמצעי למניעת ריחות
ושוב!!! חובה לשפוך את המים המלוכלים ולהשאיר את המיכל לאוורור.

לגבי התמיסות ניקוי. התמיסה של טינקו מאוד עדינה וידידותית לסביבה (לילדים) היא לא רעילה ויש בה חומר שמרכך את המים (המים פה בארץ קשים עם הרבה אבנית). ומתאימה לריצוף עדין. אז נכון שיש תמיסות ניקוי עם ריחות חזקים יותר אבל זה לא מה שקובע את רמת ואיכות הניקיון...

ניקיית 4167

משתמש צעיר
אז תאמת אני לא מבינה כלל במוצר חוץ מזה שהוא מנקה שוטף שואב וכו'....
אני רוצה לקנות זאת מתנה לאמא שלי
בית עם ילדים (ונכדים בסופ"ש)
בד"כ שוטפת 3 פעמים בשבוע
100 מטר הדירה
מרצפות כמו פעם
מצרפת תמונה (דומה ממש)

אשמח להמלצה
לגבי המחיר זה מתנה מכמה
אז אשמח להמלצה שהכי תתאים לה!
תודה מראש
1729453294018.png

TINECO

מנוי פרימיום
אז תאמת אני לא מבינה כלל במוצר חוץ מזה שהוא מנקה שוטף שואב וכו'....
אני רוצה לקנות זאת מתנה לאמא שלי
בית עם ילדים (ונכדים בסופ"ש)
בד"כ שוטפת 3 פעמים בשבוע
100 מטר הדירה
מרצפות כמו פעם
מצרפת תמונה (דומה ממש)

אשמח להמלצה
לגבי המחיר זה מתנה מכמה
אז אשמח להמלצה שהכי תתאים לה!
תודה מראש
צפה בקובץ המצורף 1800108
כל הדגמים של טינקו מתאימים לשימוש יומיומי של שאיבה שטיפה! הכל רק ענין של תקציב ושל פונקציות נוספות ושדרוגים בין הדגמים.

יש את סדרת s6 שהיא סדרת ביניים מצוינת ממש!! ויש גם בה את הטכנולוגית ניקוי החדשה flashdry עם הניקוי חיטוי ויבוש של המכשיר והמברשת וזה מאוד מקל על התחזוקה וגם רמת הניקוי גבוהה יותר.

ויש את סדרת ה s7 שהיא הסדרה היקרה יותר שיש לה 4 דגמים (קיטור / פרו / פלשדריי / סוויטש- דגם משולב עם שואב יבש ידני מתפרק)

ולשטחים של 100 מ"ר כל אחד מהדגמים יתאים... הכל ענין של תקציב וצורך

מיכל101

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
האם החומר שטיפה של טינקו מתאים לריצוף מבריק?

Yaeg

משתמש רשום
אם רוצים לארגן קבוצת רכישה בשביל הדגם s7 flashdry ביבואן רשמי, כמה אנשים צריגים מינימום ולאיזה מחיר אפשר להגיע?

MACHAK

משתמש מקצוען
שבוע טוב,
אני משתמשת בטינקו S7 STEAM ובפעמים האחרונות שהשתמשתי נשארו סימנים על הרצפה.
איך אפשר למנוע את זה?

תודה!

מגילת אסתר

משתמש צעיר
שבוע טוב!
מעונינת לבדוק מה הכי טוב בעבורי:
בית פעיל עם ילדים, המצריך נקיון יומיומי מצד שני דירה גדולה שיחזיק מעמד מצד הטעינה שלו.
אך גם לא רוצה שישארו סמנים כשאני משתמשת ודי סדר ענין.
גם לא מחפשת את המכשיר היקר ביותר

סלון

משתמש חדש
אם אפשר בבקשה לעזור ואפילו להחליט בשבילי (כי התבלבלתי לגמרי)
ב"ה יש לי בית קטן עם הרבה ילדים קטנים (וגדולים...) שמלכלכים הרבה
אין לי מגבלה של תקציב (בקשר לקניה הזו)
מה המכשיר הכי מומלץ?

JOZEF26

משתמש רשום
שלום לכולם!
קניתי טינקו S5 והתחלתי להשתמש בו היום, די מרוצה, אך יש לי כמה שאלות שאני חייבת עליהן מענה :
1. לדעתי אחד הילדים שיחק בכפתורים והחיווי הקולי לא עובד, זאת אומרת שאין הוראות קוליות כרגע בכלל, מה עושים?
2. אשמח לדעת האם יש בעיה לשטוף את הפילטר מהלכלוכים ולשים אותו בחזרה במכשיר כשהוא עדיין רטוב?
3. מה עושים עם המים במיכל אחרי השטיפה העצמית? והאם ניתן פשוט לשטוף את המיכל כולו בעצמי (במקרה שהוא ממש מלוכלך כמו שהיה לי היום...:) ?
4. האם חייבים שיהיו מים במיכל המים הנקיים כשעושים שטיפה עצמית?
5. אני חייבת שתצרפו לי קובץ הוראות בעברית לטינקו יש הרבה סימונים במסך שאני לא מבינה אותם
תודה רבה :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה