אני רק לא זוכר האם את המבריק של הנייר כסף שמים כנגד פנים הקערה או להיפך. וכן האם האבקה היא סודה לשתיה או מלח לימון.יש את הפטנט המדהים שפורסם בעבר וגם אנו עשינו אותו עם הפמוטות שלנו שיש בהם עיטורים מסובכים וזה אכן עזר באופן מדהים. מי שיכול מאוד יעזור שיעלה את הסרטון באישי לכל מבקש.
הפטנט הוא להניח בקערה ענקית נייר כסף מקצה לקצה ושיצא עוד כשלושים סמ של נייר כסף מכל צד ועל זה להניח את הפמוטות וכן גביע הקידוש והצלוחית ועליהם לשפוך מים רותחים ועל זה לפזר כמדומני סודה לשתיה ולסגור את נייר הכסף שבצדדים שיכסה את הפמוטות והשאר, ולהמתין כמה דקות.
התוצאה פשוט שריקת התפעלות והלם!!!
בלי להיקרע ולעבוד קשה לשפשף הכל מבריק כמו מהחנות
מחילה אבל לדעתי הוא מבלבל את המוח. נראה לי שהןא כמו כל האינסטלטורים שמזהירים כמו פרופרסורים מלעשות דברים לבד..דברתי עם מוכר אמין של כלי כסף והוא אמר לי בשום פנים ואופן לא לנקות בצורה כזו זה הורס את הכסף.....
אני שמעתי על מי שכלי הכסף שלהם נפגמו כתוצאה מכך...דברתי עם מוכר אמין של כלי כסף והוא אמר לי בשום פנים ואופן לא לנקות בצורה כזו זה הורס את הכסף.....
יש כמו בד ספוג בחומר בתוך פחית קטנה שקורעים ממנו חתיכות ומורחים את הכלי ואח"כ מבריקים.
ניתן להשיג בחנות סגנון בר"ע קרוב לאיצקוביץ .
לא מצאנו משהו יותר טוב מזה.!!!
אני משתמשת בsilvo, נמצא בכל חנות. אף פעם לא התאמצתי יתר על המידה
גודרדס Goddardsגרודרוגס ( אם ככה כותבים)
קופסב כחולה
חומר מצוין
מבריק מעולה
לשים כמות יפה ומתנקה ממש טוב
יש לו מינוס גדול, בפרט בעיטורים דקים.גודרדס Goddards
חומר מעולה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: