WooCommerce איזה חברת סליקה מומלצת?

נוכחות

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
יוצרי ai
נדרים+ עובדים גם עם עסקים קטנים או רק עם עמותות? מה הדמי מנוי וכמה עמלת סליקה? ומה לגבי המכשיר אם לא רוצים רק להקליד מספרים...

נדרים פלוס עובדים גם עם עסקים קטנים (למשל עוסק פטור), דמי מנוי וכו' יש להם כמה מסלולים ואפשרויות.
השימוש שלי בהם הוא דרך הקולי בטלפון ולכן איני יודע מה עלות המכשיר.

לגבי סליקה היה בעבר מערכת סליקה של לאומי קארד זולה מבחינת העמלות, לא יודע מה המצב שם היום (בזמנו שעשיתי את זה היה צריך לרדוף אחריהם אחר כך על עמלות מיותרות שנגבו אבל אז כשפניתי אליהם החזירו ואחר כך כבר לא היה לי כח עוד לרדוף אחריהם).

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בעבר סלקתי בחול דרך paypal ודרך payoneer, ובשורה האחרונה לסלוק עם חברה רגילה מהארץ זה הרבה הרבה יותר קל וזול.
סליקה בחו"ל זה כאב ראש גדול, אין אפשרות לתשלומים, ללקוחות זה יורד בהרבה מקרים מיד ולא בסוף החודש שהם לא אוהבים את זה, בפירוט אשראי זה הרבה פעמים מופיע מוזר, האחוזי סליקה גבוהים משמעותית מהארץ והשער המרה משתנה מחברה לחברה.
בכל מקרה זה סיפור למשוך את הכסף בארץ אחר כך, בשונה מחברות בארץ שמעבירות לך את זה בכל יום\שבוע\חודש באופן אוטומטי.

המלצה שלי על חברה ישראלית תנסה את יופיי, נכון להיום הם לא גובים עמלה מעבר לאחוזים של הסליקה ככה שזה מתאים מאוד לעסקים בתחילת הדרך,
בחיוב אשראי תייר (לא אשראי ישראלי) הם לוקחים כמדומני 4% עמלת סליקה והשער המרה שלהם הוא נראה לי בערך 1%, (אני לא בטוח צריך לשאול אותם) ועדיין זה נחשב סביר בשביל חיוב תייר במטבע חוץ.
ממה שאני מכיר הם בסדר גמור, אם קורה שאתה מרגיש שהחשבון לא בסדר אתה כותב להם מייל והם מסבירים מה קרה (כבר היה פעמיים שחשבתי שהחשבון לא היה נכון ושלחו לי הסבר מה בדיוק קרה).
יש גם עוד חברות שנותנות סליקה במסלול סלקת שילמת ואתה יכול לעשות סקר שוק, כשאני בדקתי זה היה נראה לי הכי שוה.
אני מעדכן את התשובה שלי עם העדכונים האחרונים של יופיי.

1. החל מ 1/6/2024 המחיר של הסליקה אצליהם עולה ב0.2% לכל הלקוחות אא"כ משתמשים במסוף פיזי או באימות 3DS.
    (הם הכניסו במחירון תוספת 0.2% על עסקה במסמך חסר שזה הפירוש של זה בשפה שמבינים.
  2. דבר שני הם הוסיפו אפשרות לאימות 3DS בעלות של 2.5 שקל לעסקה.
  3. הם שינו שבאשראי תייר העברת הכסף היא רק שוטף +30 שזה אומר לפחות חודש אחר כך.
  4. הם התחילו לקחת עמלה של 9.9 ש"ח עבור כל זיכוי באשראי (ביטול עסקה וכדומה) בנוסף לעלות הסליקה בגביה, (נניח גבית 100 שקל וזיכית את זה חזרה זה יוצא 10-15 שקל עלויות, 10 שקל על הפעולת זיכוי ועוד עלות סליקה של כמה אחוזים שסיכמת איתם
  5. הם התחילו לקחת 49 שקל על כל מקרה של הכחשת עסקה ולא משנה איך הוא הסתיים.
לסיכום, הם די משנים את המחירים וצריך כל הזמן לעקוב אחרי השינויים, להרבה אנשים זה עדיין משתלם אבל כל אחד יבדוק את האפשרויות שיש לו.

הודיה גולדברג

מאסטרית קורסים דיגיטליים UX.UI
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
ממליצה על GROW
שירות מעולה, זמינות וממשק ידידותי ונוח.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה