אני מבינה שאת משםנסגר לשבוע לפני כמה חודשים בעקבות ליקויים שמשרד הבריאות מצא.
כרגע פתוח רגיל ועמוס כרגיל...
וטעים כרגיל
את יודעת על עוד מקומות קרוב לגרג בכשרות מהודרת?
אני מבינה שאת משםנסגר לשבוע לפני כמה חודשים בעקבות ליקויים שמשרד הבריאות מצא.
כרגע פתוח רגיל ועמוס כרגיל...
וטעים כרגיל
חלבי או בשרי?אני מבינה שאת משם
את יודעת על עוד מקומות קרוב לגרג בכשרות מהודרת?
לא משנה אבל באיזור הזהחלבי או בשרי?
יש לך צמוד לגרג מסעדה אסייתית בשם הבימה נראלי - בכולופן זה ממש ליד.לא משנה אבל באיזור הזה
הבימה מזמן סגור. יש נגיסה שהם בהכשר רובין נראה לי. כדאי לבדוק מולם בטלפון. מסעדה אסייאתית וסושי נחמד מאד.יש לך צמוד לגרג מסעדה אסייתית בשם הבימה נראלי - בכולופן זה ממש ליד.
בשרי ופרווה סגנון סושי וכאלה.
יש לך ברחוב מורדי הגטאות שזה 3 דקות משם את העגלה - חנות שווארמה ממש טובה עם מקומות לשבת וזה. בצהריים זה די עמוס.
חוצמזה יש לך בקניון כפיר - 5 דקות מגרג - בקומת כניסה את זיסלק - חלבי וארומה - גם כן חלבי אבל כשרות פחות טובה - אנחנו אישית לא אוכלים שם אבל יש כאלה שכן. זה נראלי בית יוסף.
ובקומה למעלה יש לך טעימלי - סגנון המבורגר וכאלה, וגם חנות פיצה ופלאפל. יש מקומות לשבת אבל פתוח כזה - לא מסעדה.
יש לך חומוס אליהו ברחוב בעצמאות - כ10 דקות משם.
אבל אין ספק שגרג הכי מומלץ.
כל אלה בכשרות הרב דיסקין?יש לך צמוד לגרג מסעדה אסייתית בשם הבימה נראלי - בכולופן זה ממש ליד.
בשרי ופרווה סגנון סושי וכאלה.
יש לך ברחוב מורדי הגטאות שזה 3 דקות משם את העגלה - חנות שווארמה ממש טובה עם מקומות לשבת וזה. בצהריים זה די עמוס.
חוצמזה יש לך בקניון כפיר - 5 דקות מגרג - בקומת כניסה את זיסלק - חלבי וארומה - גם כן חלבי אבל כשרות פחות טובה - אנחנו אישית לא אוכלים שם אבל יש כאלה שכן. זה נראלי בית יוסף.
ובקומה למעלה יש לך טעימלי - סגנון המבורגר וכאלה, וגם חנות פיצה ופלאפל. יש מקומות לשבת אבל פתוח כזה - לא מסעדה.
יש לך חומוס אליהו ברחוב בעצמאות - כ10 דקות משם.
אבל אין ספק שגרג הכי מומלץ.
כע התכוונתי אליוהבימה מזמן סגור. יש נגיסה שהם בהכשר רובין נראה לי. כדאי לבדוק מולם בטלפון. מסעדה אסייאתית וסושי נחמד מאד.
כן.כל אלה בכשרות הרב דיסקין?
שאיך שהבנתי אפשר לסמוך על הכשרות שלו נכון?
סוג כמו הרב במברגר בחיפה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: