כל השרשור מדבר על זה.איזה בית חולים מומלץ ? מעניין אותי זמינות אפידורל , מקצועיות , ותנוקיה בלילה
ספציפית לגבי זמינות אפידורל לא מצאתי כל כך מידעכל השרשור מדבר על זה.
תחפשי יש עוד שרשור על בתי חולים. יש מלא תגובות על הענין של האפידורל והמקצועיות.
דוקא ביררתי עם רב מטעם 'התאחדות טהרת כהנים' לגבי שערי צדק מול אסף הרופא ואמר שאסף הרופא טוב יותר מבחינה הלכתיתלאור פניות של כוהנים לאיזה בית חולים ניתן ללכת:
1. במעייני הישועה
2. שערי צדק
3. לניאדו
לאור פניות של כוהנים לאיזה בית חולים ניתן ללכת:דוקא ביררתי עם רב מטעם 'התאחדות טהרת כהנים' לגבי שערי צדק מול אסף הרופא ואמר שאסף הרופא טוב יותר מבחינה הלכתית
בעין כרם ביות חלקי כולל את שעות הלילה (12-5) אבל אם השכנה לחדר מסכימה אז התינק יכול להישאר גם בלילה.יש לי שאלה, איזה בי"ח יש אופציה לביות חלקי?
שכן יש אופציה לשים בתינוקיה\ חדר אחיות.... כשאת מתקלחת\ אוכלת....?
אבל כל שאר הזמן הוא אצלך?
וזה רק עין כרם? הר הצופים? מה איתו?בעין כרם ביות חלקי כולל את שעות הלילה (12-5) אבל אם השכנה לחדר מסכימה אז התינק יכול להישאר גם בלילה.
ביות מלא התינוק כל הזמן אצלך אבל אפשר לשים אצל האחיות לזמן קצר.
לא מכירה את הר הצופים.וזה רק עין כרם? הר הצופים? מה איתו?
הר הצופים מומלץ לטעמי ויש ביות חלקי בהחלטיש לי שאלה, איזה בי"ח יש אופציה לביות חלקי?
שכן יש אופציה לשים בתינוקיה\ חדר אחיות.... כשאת מתקלחת\ אוכלת....?
אבל כל שאר הזמן הוא אצלך?
ביות מלא המחלקה שם מהממת וחדשה! אבל אפס הפרדה בין האם לתינוקומה זה אומר ביות חלקי בהר הצופים?
בביות החלקי אפשר להשאיר אתהתינוק גם כל הזמן בתינוקיה אבל-בעין כרם יש עוד אופציות מלבד ביות מלא/חלקי ?
(ז"א התינוקייה שם פעילה 5 שעות בלילה וזהו?)
אם אני הולכת על ביות מלא, אני לוקחת בחשבון מראש שיהיה לי בכי של התינוק של השכנה...בביות החלקי אפשר להשאיר אתהתינוק גם כל הזמן בתינוקיה אבל-
א' כל התינוק של האישה השניה יהיה איתה אם מפריע לך בכי של תינוק אחר.
ב' כל, הם מעודדים שהתינוק יהיה עם האמא כמה שיותר אז תצטרכי לומר ברור שלא יביאו לך את התינוק בבוקר למשל.
לא אין אופציה לשים בכלל בתינוקיה אם את בביות מלאאם אני הולכת על ביות מלא, אני לוקחת בחשבון מראש שיהיה לי בכי של התינוק של השכנה...
ואני בעד לעודד שהתינוק יהיה עם האמא, אני גם ירצה שהוא יהיה איתי כל הזמן רק שאלתי, אם כשאני רוצה ספציפית שלא- יהיה לי אופציה.
לידה קודמת הייתי בשערי צדק ונכוויתי עם זה, לכן אני ככה שואלת.
כן, הבנתי, דיברתי על הביות החלקי.לא אין אופציה לשים בכלל בתינוקיה אם את בביות מלא
זה באמת קצת קשה אבל האחיות מאד נחמדות ואם צריך לכמה דקות הם ישמרו עליו... אבל לא יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: