מידע שימושי איזה ביטוח רפואי קופ"ח\סיעודי?

לארג'

משתמש סופר מקצוען
רגיל של הקופה
מושלם\עדיף\זהב
או גם סיעודי
מי יוכל להחכים אותי מה ההבדל?
ומה מחירים

שרה...

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יש את הבסיס שלזה קוראים הסל וזה בחינם בכל הקופות יש תוספת שלזה קוראים שב"ן שזה מכבי זה באו מכבי שלי וכן מאוחדת עדיף ושיא וכללית מושלם ופלטיניום בכלל הקופות לרוב הילדים מספיק הביטוח הזול שזה מכבי זהב וכדו' שיש לנם משקפיים בהנחה תלוי איזה קופה וכן טיפולי שיניים רגילים שחינם למי שסובל יותר בשיניים למשל שצריך ישור שיניים או ילד שצריך טיפול רגשי וכדו מומלץ כן לעשות לילד הזה הביטוח היותר יקר
יש לקחת בחשבון שבכלל הקופות משלמים רק על שלשה ילדים ראשונים ומילד רביעי חינם כך שהרבה הורים כן עושים את הביטוח היקר לילדים בגלל שהם משלמים רק לשלשה הראשונים
למבוגרים אם לא סובלים משיניים או משהו מיוחד אין צורך לעשות את הביטוח היקר-מכבי שלי מספיק מכבי זהב
נשים בגיל פריון כן צריכים הביטוח היקר אם בגלל רופאים פרטיים שרוצים לקחת מפעם לפעם לחוות דעת נוספת או בדיקות מיוחדות
לסל הלידה צריך בד"כ וותק של חצי שנה כך שיש נשים שמיד שנכנסות להריון עושים את הביטוח היקר החיסרון היחיד הוא חוץ מזה שיש כמה דברים מיוחדים שצריך יותר מחצי שנה וותק הוא שהרבה נשים שוכחות לעשות מיד בהתחלה ואז נתקעות
בנוסף לזה יש ביטוח סיעודי שזה חובה!!! על כל הורה לעשות מינימום לילדים שזה עד גיל 18 חינם בכל הקופות -מכיר מקרים שאנשים לא עשו פשוט מחוסר ידיעה ושלמו אח"כ אלפי שקלים שהצטרכו אח"כ לזה
מעל גיל 18 עולה עם הגיל וכל אחד יעשה חשבון לעצמו אם הוא רוצה או לא
בגיל המבוגר כבר כן חייבים לעשות כי בגיל היותר מבוגר חברות הביטוח כבר לא מסכימות לקבל לביטוח ככה שכן ממליץ לעשות מגיל 50 פלוס
במכבי יש עוד משהו מיוחד -קרן מכבי בסך 74 אגורות לחודש קרן שחובה על כל הורה לעשות קב העלות האפסית ועוזרת למימון דברים מחוץ לסל אם זה טיפולים וניתוחים פרטיים מימון חלקי לפחות או למשל חולה צליאק יכול לקבל 250 ש"ח חודשי ואפילו משקפיים אפשר לקבל תלוי בגובה ההכנסות
צריך לזה וותק של שנתיים
מקבלים שם גם מימון ללימודי רפואה
מקווה שעזרתי אני פשוט עובד במכבי אם רוצב לברר על מכבי מוזמנת באישי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה