ליבי ליבוביץ'
משתמש רשום
אם הורדת לאימולטור אפליקציית וואטסאפ אפשר להתחבר מכל מספר טלפון,הורדתי ווטסאפ וכשאני מנבה להיכנס הוא כותב לי להיכנס לפלאפון וללחוץ מכשירים מקושרים
גם טלפון כשר
יש אופציה גם בלי להשתמש בטלפון פיזית
אם הורדת לאימולטור אפליקציית וואטסאפ אפשר להתחבר מכל מספר טלפון,הורדתי ווטסאפ וכשאני מנבה להיכנס הוא כותב לי להיכנס לפלאפון וללחוץ מכשירים מקושרים
מה זה התעודת אבטחה הזאת של נטפרי?מדריך | התקנת WSA עם גוגל פליי ורוט + תעודת אבטחה של נטפרי ונטספארק
שימו לב חובה להשתמש בWINRAR מעודכן או ב7z מעודכן לצורך חילוץ WSA גרסאות ישנות לא יעבדו עבור 7z זה אומר להשתמש בגרסה 2023-06-20 ומעלה להורדת המערכת יש לגשת ל...mitmachim.top
יותר טוב מכל אימולטור.
רק לווינדווס 11
אם יש לך נטפרימה זה התעודת אבטחה הזאת של נטפרי?
זה מאפשר לי להתקין וואצאפ ללא טלפון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: