חפש כאן:מישהו ממליץ על אוזניות טובות (רגילות, לא בלוטוס, ולא קשת) שהחזיקו מעמד בהתאם למחיר שלהם?
גם אם אני שם את זה בכיס הרבה פעמים?אני גם ממליצה מאוד על פנסוניק
מגעים מצוינים ומחזיק להמון זמן.
גם אם אני שם את זה בכיס הרבה פעמים?
c100?לי יש אזניות סיליקון של JBL עם אחריות למשך שנה.
50 ש"ח
מומלץ מאוד!!
שנים אני משתמשת רק בהן-ואני משתמשת הרבה....
גם אצלי זה ככהוהיה לי גם JBL והם לא מחזיקות הרבה זמן והאחריות לא שווה הרבה
לא יודעת בדיוק-אוזניות סיליקון קלאסיות עם דיבוריתc100?
ודוקא התנסתי גם עם האחריות שלהם והחליפו לי -חדש!! בלי שום ויכוח או התאמצותגם אצלי זה ככה
כי לי היה אותם, אחרי חודש אוזניה אחת הפסיקה לעבוד, ואחרי חודש וחצי גם האוזניה השניהלא יודעת בדיוק-אוזניות סיליקון קלאסיות עם דיבורית
ואין לי כח לנסוע עד לאיזה חור בירושלים בשביל 10 ש"ח (רק הנסיעה עולה לי 11+5.90X2)ודוקא התנסתי גם עם האחריות שלהם והחליפו לי -חדש!! בלי שום ויכוח או התאמצות
איפה קניתה? אין להם סניף באיזור מגוריך?ואין לי כח לנסוע עד לאיזה חור בירושלים בשביל 10 ש"ח (רק הנסיעה עולה לי 11+5.90X2)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: