נכתב ע"י אלף;173009:יוו.... מרטיט לב. המלחמה בצפון?
ציור יפיפה.
נכתב ע"י arb;173308:כדי שהקוים יהיו שחורים, יש לסרוק את הציור בשחור לבן, 600 DPI, אחר כך להמיר בפוטושופ לגווני אפור, ורק אז להוריד ל300 DPI, ולהמיר לRGB.
כדי למנוע את הכירסום של הקוים, ואת הנימים הלבנים שבין הקוים השחורים לכתמי הצבע, אין לצבוע בשכבת הציור.
צריך להפוך את שכבת הציור משכבת רקע לשכבה רגילה, ולשנות שיטת שילוב מרגיל להכפלה או הכהיה קוית (עדיף), לפתוח שכבה חדשה מתחת, ועליה לצבוע.
שיטת צביעה זו מתאימה גם לציור שצוייר בעיפרון, רק שאת הציור צריך לסרוק בRGB, ולהפחית רוויה.
נכתב ע"י שחרית;173323:טוב אז ככה.
כמובן , בחירה שלך (ושל כל אחד...) מה ואיך לעשות. אני רק מחווה דעתי האישית.
הרישום טוב מאד.
אבל הצביעה שלך ביד כפי שראיתי , היא הרבה הרבה יותר מלאה רגש וחיים
למה במחשב?
[אני מניחה שיקפצו עלי כל ותיקי הציור הדיגיטלי... אני יודעת... גם אתם צודקים...]
נכתב ע"י אביעד;173526:אין ספק שאת צודקת, ולדעתי זה נכון לא רק לגבי אלא לגבי כולם. המחשב הוא מדיום לא מספיק בשל (עדיין).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: