אושרי כהן

משתמש פעיל
פארק הכט
פארק מדהים כ20 מטר מהים הרבה מתקנים מצויינים
אממה...
הייתי שם בטיול עם ילדים והיה ממש לא נעים
תלמידים שלי ממש קבלו מכות מבני מיעוטים בני 10 - 15 שהיו שם
האמת אני לא חושב שמומלץ להתקרב לעיר הזו בשלב זה
נ.ב
לא רק שם אלא בעוד 2 אתרים שביקרנו נתקלנו בהם והם התגרו בתלמידים בצורה לא נעימה בכלל
סיכום: אני עם משפחתי בל”נ לא מתקרב לשם

*הרכבלית זה מקום הומה ומרכזי ושם אין מה לחשוש

naamatc

משתמש פעיל
בדרך לחיפה יש מרכז מבקרים של חברת החשמל ממש ממש יפה, עם סיור בטנדר שלהם שרואים דברים בלייב
מומלץ מאדדד
כמובן יש לשריין מקום מראש - ככל הידוע לי זה לא עולה כסף (או שזה זול מאד)
יש גם את הכרמלית בחיפה, רכבלית (משלמים עם רב קו). גן האם (בתור ילדה קטנה ממש הייתי שם וזכור לי לטובה). גן הבאהים (קצת בעייתי מבחינה רוחנית כי זה של ע"ז ממה שידוע לי, צריך לבדוק)

להודות להלל

משתמש פעיל
בדרך לחיפה יש מרכז מבקרים של חברת החשמל ממש ממש יפה, עם סיור בטנדר שלהם שרואים דברים בלייב
מומלץ מאדדד
כמובן יש לשריין מקום מראש - ככל הידוע לי זה לא עולה כסף (או שזה זול מאד)
יש גם את הכרמלית בחיפה, רכבלית (משלמים עם רב קו). גן האם (בתור ילדה קטנה ממש הייתי שם וזכור לי לטובה). גן הבאהים (קצת בעייתי מבחינה רוחנית כי זה של ע"ז ממה שידוע לי, צריך לבדוק)
היכן ניתן לשריין מקומות מראש?

שרה שרם צילומותק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי

שרה שרם צילומותק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
מי שרצתה פרטים
יש פה מאמר שרשמתי
תהנו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה