כן הכל סגור והשאצאלפ יפתח בעוד מס' ימים כל השאר סוף יוני
יש שם הרבה חנויות על הרחוב הראשי ויש כזה מן מרכז קניות קטן גם
אטרקציות לא ממש אקסטרימי למרות שבחודש הקרוב עוד יכול להיות מושלג ואז אפשר לעשות סקי וכדו' , אין כ"כ עיר סמוכה לשם, אם אתם עם רכב יש יותר אפשרויות כמו נסיעה ל"חוּר" שזה בערך 40 דקות נסיעה ויש לך שם אאוטלט ענק של מלא מלא חנויות שפתוח רק ביום ראשון אבל מאד יקר שם,
אפשר ליסוע לסנט מוריץ נסיעה של בערך שעה וחצי ברכב המקום שם מדהים!!! שם אפשר לעלות להר שנקרא corvatsch עליה ברכבל עולה בסביבות ה300-400 ש"ח לאדם!
אם יש לכם גישה ברכב לעיירה קטנה שגם במרחק 40 דקות נסיעה ברכב בערך, נקראת באדרגז ויש שם קניון הרים מדהים עם מעיינות חמים ומסלול הליכה מטריף ממש שווה נסיעה!
בתוך דאבוס עצמה יש את הרכבלים להרים היותר גבוהים ושם זה גם מקסים ומאד נוח לגישה וכמובן חינם....
יש לך שם גם את הרכבת שבתוך דאבוס שלוקחת אותך לעיירות קטנות ליד ובחינם וזה גם נחמד אבל יותר הליכות וכאלו....,
ובכלל המקום עצמו מקסים ומלא חן וכיף להסתובב ולנשום את האויר והמראות
לגבי אוכל, אני יודעת שבקיץ בערך מתמוז יש שם הרבה אוכל כשר צריך באמת לברר מה קורה שם עכשיו, ויש גם את הרשימה של הסופר של דברים שאפשר לקנות... בשרי אפשר פשוט להביא מהארץ
וכדאי גם לברר לגבי המלון בדרבי אני יודעת שהיה שם כשר בפסח אז אולי כבר יש שם עד הקיץ
אנחנו עלינו באוטובוס עד למעלה וירדנו ברגלקניון הרים מדהים עם מעיינות חמים ומסלול הליכה מטריף ממש שווה נסיעה! - עולים לשם עם רכבל?
אני מתרטבת במעינות החמים?אנחנו עלינו באוטובוס עד למעלה וירדנו ברגל
יש כאלה שעולים ויורדים ברגל
לא הולכים על גשרים מעל המעינות, אבל אנחנו הלכנו עם מטריות כי הסלעים שם בקניון ממש רטובים ופשוט נטפו מים...אני מתרטבת במעינות החמים?
מה זה אומר יקר? אם אני שוכרת שם דירה אז הרכבלים והאוטובוסים חינם, לא?סנט מוריץ מהממת והכל הרבה הרבה יותר יקר בה.
שלום,
לפני תקופת החופש
מידע מועיל לטסים לשוויץ,
יש לקנות כרטיס נסיעה העלות : 47 פראנק , וזה מקנה נסיעות חינם בכלללל שוויץ + הנחות באטרקציות ( כגון רכבלים) לאותו יום.
את הכרטיס הזה קונים רק בבנין העיריה ( לדג' בדאבוס - בבנין העירה של דאבוס)
בד"כ הכרטיסים הללו אוזלים במהירות,
לכן, אם יש לכם מערכת מעודכנת לטיולים - ויש יום שאתם תשתמשו הרבה ברכבות + אטרקציות
תעשו חישוב נסיעות ובמידה וזה יוצא יותר זול ( הכרטיס מהעירה) מהרו לרכוש.
יו"ט
מהיכן המידע?
איך קןראים לכרטיס?
צריכה לסוע מסאזל לרידס
הכרטיס לרכבת אמור לעלות כ92 פרנק
ולא מבינים למה אני מתכוונת כשאני מנסה לתאר את הכרטיס שאמרתם
אשמח לכל מידע
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: