דרוש מידע אטרקציות בדאבוס

מזמור לתודה

משתמש רשום
שלום ,
אנחנו קבוצה של 4 נשים ( 2 צעירות ו2 בגיל ה60 )
רוצות מאד ליסוע לדאבוס, (בחודש הקרוב)
אשמח מאד שתענו לי על שאלותי

האם יש בדאבוס אטרקציות חוץ ממסלולי הליכה?
האם יש בדאבוס מרכז קניות או שצריך ליסוע לעיר, ואם אין אז איזה עיר סמוכה לשם? וכמה זמן נסיעה?
הבנתי שבדאבוס אין אוכל בשרי כשר, איפה כן אפשר לאכול בשר?

אודה מאדד לכל מענה / הערה/ טיפ /

נ.ב. מחיפוש שערכתי בפורומים לא מצאתי תשובות נקודתיות...

לילה טוב

משתמש סופר מקצוען
אטרקציות יש רכבלים אם לזה את מתכוונת בתור אטרקציה,
יש גם סוג של מגלשת הרים כזאת כמו שיש בצוק מנהרה
יש בדאבוס מרכזי קניות יש את כל סוגי החניות,
בגדים נעליים משחקים וכו',
בחודש אב אני יודעת שיש אפשרות להזמין בשרי מציריך, אבל אני לא יודעת אם זה פעיל גם עכשיו.

תמרג

משתמש פעיל
שלום ,
אנחנו קבוצה של 4 נשים ( 2 צעירות ו2 בגיל ה60 )
רוצות מאד ליסוע לדאבוס, (בחודש הקרוב)
אשמח מאד שתענו לי על שאלותי

האם יש בדאבוס אטרקציות חוץ ממסלולי הליכה?
האם יש בדאבוס מרכז קניות או שצריך ליסוע לעיר, ואם אין אז איזה עיר סמוכה לשם? וכמה זמן נסיעה?
הבנתי שבדאבוס אין אוכל בשרי כשר, איפה כן אפשר לאכול בשר?

אודה מאדד לכל מענה / הערה/ טיפ /

נ.ב. מחיפוש שערכתי בפורומים לא מצאתי תשובות נקודתיות...
יש פארק חבלים מדהיםםם,מלא שעות,מפחיד ומהנה ביותר.
זה אבל ממש מאמץ ואח"כ כואב לך הידיים והרגליים וכל הגוף...פתוח רק במזגויר נאה.
-יש את הרכב הרים-ברמה של ילדים,לא מידי ארוך ולא גבוה-אבל נחמד.
-הקניות שם זה כמו ברח' יפו-כמובן יותר גדול ומסועף,אבל חנויות ליד חנויות
יש לך C&A גדול,וליד הרכבת יש H&M ענק
-קרוב לדאבוס,נסיעה של שעה יש פארק מעלף "מדריצה" זה סוג לילדים אבל הגדולים מאוד נהנים,תבדקי פרטים-שווה

פייגיפ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יש שם הרבה חנויות על הרחוב הראשי ויש כזה מן מרכז קניות קטן גם
אטרקציות לא ממש אקסטרימי למרות שבחודש הקרוב עוד יכול להיות מושלג ואז אפשר לעשות סקי וכדו' , אין כ"כ עיר סמוכה לשם, אם אתם עם רכב יש יותר אפשרויות כמו נסיעה ל"חוּר" שזה בערך 40 דקות נסיעה ויש לך שם אאוטלט ענק של מלא מלא חנויות שפתוח רק ביום ראשון אבל מאד יקר שם,
אפשר ליסוע לסנט מוריץ נסיעה של בערך שעה וחצי ברכב המקום שם מדהים!!! שם אפשר לעלות להר שנקרא corvatsch עליה ברכבל עולה בסביבות ה300-400 ש"ח לאדם!

אם יש לכם גישה ברכב לעיירה קטנה שגם במרחק 40 דקות נסיעה ברכב בערך, נקראת באדרגז ויש שם קניון הרים מדהים עם מעיינות חמים ומסלול הליכה מטריף ממש שווה נסיעה!

בתוך דאבוס עצמה יש את הרכבלים להרים היותר גבוהים ושם זה גם מקסים ומאד נוח לגישה וכמובן חינם....

יש לך שם גם את הרכבת שבתוך דאבוס שלוקחת אותך לעיירות קטנות ליד ובחינם וזה גם נחמד אבל יותר הליכות וכאלו....,
ובכלל המקום עצמו מקסים ומלא חן וכיף להסתובב ולנשום את האויר והמראות

לגבי אוכל, אני יודעת שבקיץ בערך מתמוז יש שם הרבה אוכל כשר צריך באמת לברר מה קורה שם עכשיו, ויש גם את הרשימה של הסופר של דברים שאפשר לקנות... בשרי אפשר פשוט להביא מהארץ
וכדאי גם לברר לגבי המלון בדרבי אני יודעת שהיה שם כשר בפסח אז אולי כבר יש שם עד הקיץ

לילה טוב

משתמש סופר מקצוען
יש פארק חבלים מדהיםםם,מלא שעות,מפחיד ומהנה ביותר.
זה אבל ממש מאמץ ואח"כ כואב לך הידיים והרגליים וכל הגוף...פתוח רק במזגויר נאה.
-יש את הרכב הרים-ברמה של ילדים,לא מידי ארוך ולא גבוה-אבל נחמד.
-הקניות שם זה כמו ברח' יפו-כמובן יותר גדול ומסועף,אבל חנויות ליד חנויות
יש לך C&A גדול,וליד הרכבת יש H&M ענק
-קרוב לדאבוס,נסיעה של שעה יש פארק מעלף "מדריצה" זה סוג לילדים אבל הגדולים מאוד נהנים,תבדקי פרטים-שווה

C&A נראה לי נסגר שם יש בחור כמו שכתבו

מזמור לתודה

משתמש רשום
יש שם הרבה חנויות על הרחוב הראשי ויש כזה מן מרכז קניות קטן גם
אטרקציות לא ממש אקסטרימי למרות שבחודש הקרוב עוד יכול להיות מושלג ואז אפשר לעשות סקי וכדו' , אין כ"כ עיר סמוכה לשם, אם אתם עם רכב יש יותר אפשרויות כמו נסיעה ל"חוּר" שזה בערך 40 דקות נסיעה ויש לך שם אאוטלט ענק של מלא מלא חנויות שפתוח רק ביום ראשון אבל מאד יקר שם,
אפשר ליסוע לסנט מוריץ נסיעה של בערך שעה וחצי ברכב המקום שם מדהים!!! שם אפשר לעלות להר שנקרא corvatsch עליה ברכבל עולה בסביבות ה300-400 ש"ח לאדם!

אם יש לכם גישה ברכב לעיירה קטנה שגם במרחק 40 דקות נסיעה ברכב בערך, נקראת באדרגז ויש שם קניון הרים מדהים עם מעיינות חמים ומסלול הליכה מטריף ממש שווה נסיעה!

בתוך דאבוס עצמה יש את הרכבלים להרים היותר גבוהים ושם זה גם מקסים ומאד נוח לגישה וכמובן חינם....

יש לך שם גם את הרכבת שבתוך דאבוס שלוקחת אותך לעיירות קטנות ליד ובחינם וזה גם נחמד אבל יותר הליכות וכאלו....,
ובכלל המקום עצמו מקסים ומלא חן וכיף להסתובב ולנשום את האויר והמראות

לגבי אוכל, אני יודעת שבקיץ בערך מתמוז יש שם הרבה אוכל כשר צריך באמת לברר מה קורה שם עכשיו, ויש גם את הרשימה של הסופר של דברים שאפשר לקנות... בשרי אפשר פשוט להביא מהארץ
וכדאי גם לברר לגבי המלון בדרבי אני יודעת שהיה שם כשר בפסח אז אולי כבר יש שם עד הקיץ
אנחנו בלי רכב, אפשר להסתדר עם רכבות? (לדג' לסנאט מוריץ ולבארגז?)
יש בדאבוס רחיפה? מצנח?

בלוק

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אנחנו בלי רכב, אפשר להסתדר עם רכבות? (לדג' לסנאט מוריץ ולבארגז?)
יש בדאבוס רחיפה? מצנח?
אפשר להסתדר עם נסיעה ברכבת לסנט מוריץ אבל זה פשוט עולה כסף הנסיעות ברכבות בדאבוס הן בחינם עד טווח מסוים
מעבר לזה זה בתשלום

בלוק

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
דווקא לא זה נקרא באדרגאז
BAD RAGAZ

תושיה

משתמש צעיר
האם הרכבות והרכבלים חינם בדאבוס רק למי שמתאכסן בה או גם למי שמבקר בה?

פייגיפ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הרכבלים והאטובוסים והרכבות חינם למי שמתאכסן שם ואז חייבים לשלם מס יומי של כמה פרנקים, ואז הכל בחינם, אם רוצים לצאת ברכבות וכאלו הסיפור כבר הופך להיות ממש יקר כי כל נסיעה שם ברכבת יקרה מאד!
למבקרים בדאבוס זה לא בחינם!

פייגיפ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
באד ראגאז זה לא בדאבוס זה עיירה במרחק של בערך 40-50 דקות מדאבוס

עילום

משתמש מקצוען
D I G I T A L
שלום
כמה שידוע לי כרגע

1. רכבלים: יש כאלה שפתוח סדיר יש כאלה שכלל לא יפתח בימים אלה ויש כאלה שפתוח לכמה ימים
ניתן לקבל מידע מפורט באתר של דאבוס https://www.davos.ch/

2. חנויות - יש חנויות גדולות כמו הרשתות הגדולות בארץ שמוכרים בכל מכל כל
- לגבי C&A הוא נסגר בקיץ שעבר
-לגבי מרכז קניות: יש שם מרכז קניות קטן יותר קרוב לבית חולים, הכוללת חנות בגדים, נעליים, בית מרקחת וקוסמטיקה, קיוסק של מאפיית שניידרס, מתנות וצרכניה , - בסביבה יש עוד הרבה חנויות.

3. לגבי בשרי וחלבי - בתקופה של חודשי אייר-סיוון - אשמח לעזור בפרטי.

4. אטרקציות, בדר''כ זה נפתח יותר מאוחר עקב השלגים (שייט - וכו')
-לגבי הפארק חבלים: בדר''כ הוא מסומן עד יולי אוגוסט כמסוכן עקב השלגים - והם מתקנים אותו רק לפני הנ''ל

5. לגבי האוטובוסים והרכבות : מי ששוכר דירה או מיטה (לא מבקר) - חייב מבחינת מסים לשלם כל יום בערך 3.5-4.5 פ''ש ליום, ומקבלים את הנסיעות של האוטובוסים והרכבות באיזור של דאבוס וקולוסטרס בחינם וגם כניסה לרכבלים הפתוחים.

6. אם עושים טיול יומי ומשתמשים הרבה ברכבות, ניתן לקנות חופשי יומי לרכבות כמו כן חופשי חודשי וכו'

7. לאלה שמגיעים בשביל בריאות, לא מומלץ לצאץ מהתחום.

בהצלחה רבה
קיץ בריא
רפוא''ש לכל חולי עם ישראל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה