לא עניין של היום מול פעם, עניין של אסכולות. יש נוירולוגים שאוחזים ממנו ויש נוירולוגים שלא.היום אומרים שהמוקסו לא מספיק אמין.
לא עניין של היום מול פעם, עניין של אסכולות. יש נוירולוגים שאוחזים ממנו ויש נוירולוגים שלא.היום אומרים שהמוקסו לא מספיק אמין.
מדוכאתמידייי רגועה
יש למישהן מס' של ד''ר גד דואר?
כדורי רטלין למניהם יכולים להציל משפחות וילדים,בלת"ק, רק קצת.
כרב'ה, הרשה לי להמליץ לך לתת אטנט גם בלי אבחון.
אם תראה שזה עוזר לו, תלך לאבחון בדיעבד, או שלא.
ואם זה לא עוזר לו, כנראה שאין לו בעיית קש"ר ותוכל לבחור שלא ללכת לאבחון.
מי שאמיץ שיקרא את הבועה ואם אתם בוחרים לקרוא זה בעיה שלכם ואתם לא יכולים לתקוף אותי, כי זה התנאי...
אם האטנט עוזר, אל תלך לאבחון, כי אין צורך. הילד שלך הוא ילד מקסים שצריך משהו שיעזור לו להיות עוד יותר מקסים. כמו ילד שלא רואה טוב וזקוק למשקפיים, וכמו ילד שיש לו אסטמה וזקוק למשאף.
אטנט (וכן כל שאר משפחת הקשב וריכוז) הם כדורים נהדרים שמצילים יומיום ילדים מתוקים וטובים מערך עצמי נמוך, מגערות, מעונשים ומבעיות חברתיות.
הם מעלים מורל, עודים ליד הרגשה שהוא שווה, בטחון עצמי ברקיע, מקובלות בחברה. ואפילו אם יש תופעות לואי, לתת צ'אנס.
זה שווה.
הכותב לוקח בעצמו ריטלין LA, אבא לשישה ילדים שמתוכם שניים (בינתיים) לוקחים אטנט 10 מ"ג.
הכותב הוא רב'ה בכתה ז' שמתוך 24 תלמידיו חמישה (חבל שלא עוד שניים) לוקחים אטנט או ריטלין ומצליחים מאד בעזרת זה.
שיהיה בהצלחה רבה!
לאנשים ללא הפרעת קשב ריטלין לא עוזר. הוא ההפך עושה תסמיני קש"ר.כדורי רטלין למניהם יכולים להציל משפחות וילדים,
אבל זה שילד לקח כדור ועזר לו זה לא אומר שיש לו הפרעת קשב....
נכון לחלק מהקשיים.לאנשים ללא הפרעת קשב ריטלין לא עוזר. הוא ההפך עושה תסמיני קש"ר.
ערכו מחקר. נתנו לאנשים ללא הפרעת קש"ר ריטלין ועשו להם בדיקת MRI תפקודי. בבדיקה ראו שהיו להם אזורים במוח שלא היתה להם פעילות כמו שיש לאנשי קש"ר ללא ריטלין.
ראשית תודה רבהבלת"ק, רק קצת.
כרב'ה, הרשה לי להמליץ לך לתת אטנט גם בלי אבחון.
אם תראה שזה עוזר לו, תלך לאבחון בדיעבד, או שלא.
ואם זה לא עוזר לו, כנראה שאין לו בעיית קש"ר ותוכל לבחור שלא ללכת לאבחון.
מי שאמיץ שיקרא את הבועה ואם אתם בוחרים לקרוא זה בעיה שלכם ואתם לא יכולים לתקוף אותי, כי זה התנאי...
אם האטנט עוזר, אל תלך לאבחון, כי אין צורך. הילד שלך הוא ילד מקסים שצריך משהו שיעזור לו להיות עוד יותר מקסים. כמו ילד שלא רואה טוב וזקוק למשקפיים, וכמו ילד שיש לו אסטמה וזקוק למשאף.
אטנט (וכן כל שאר משפחת הקשב וריכוז) הם כדורים נהדרים שמצילים יומיום ילדים מתוקים וטובים מערך עצמי נמוך, מגערות, מעונשים ומבעיות חברתיות.
הם מעלים מורל, עודים ליד הרגשה שהוא שווה, בטחון עצמי ברקיע, מקובלות בחברה. ואפילו אם יש תופעות לואי, לתת צ'אנס.
זה שווה.
הכותב לוקח בעצמו ריטלין LA, אבא לשישה ילדים שמתוכם שניים (בינתיים) לוקחים אטנט 10 מ"ג.
הכותב הוא רב'ה בכתה ז' שמתוך 24 תלמידיו חמישה (חבל שלא עוד שניים) לוקחים אטנט או ריטלין ומצליחים מאד בעזרת זה.
שיהיה בהצלחה רבה!
הריטלין LA נהדר.ראשית תודה רבה
שנית, למעשה נתתי לו פעם אחת ממש פירור אטנט והשפיע ממש לרעה..
אז הלכתי למעשה לאבחון אצל ד''ר דואר הנ''ל,ואובחן קש''ר, והמליץ להתחיל עם ריטאלין LA 10 מ''ג
למעשה עדיין לא התחלתי...עדיין מהסס...
הייתי באמת רוצה שתתאר לי איך משפיע לטובה הריטלין הזה עליך כדי שייתן לי דחף...
מסכים עם כל מילה, חוץ מהקטע עם הריטלין אל איי 10 מ"ג.בתכלס בתור מישהי שאובחנה אצל נוירולוג
ההתאמה המהוללה זה בעיקר ניסוי וטעיה
כי על כל אחד משפיע אחרת
ריטלין LA 10 מג זה מאדד עדין
יותר סביר שלא ישפיע מאשר שיהיו תופעות לוואי
וכמשתמשת (דוקא באטנט אבל לא משנה)
יכולה לומר לך שיש תקופה קשה! של ניסוי וטעיה עד שמוצאים כדור מתאים ומינון מומלץ
ואחכ מודים לד' כל בוקר
ממש כך.
לא מדויק הוא פשוט לא ממצה מספיק כלומר אם הוא מאבחן אדם כחיובי אני לא בטוח שיש מי שיחלוק על זה הטענה היא שהוא מפספס כאלה שיש להם קשב ומסמן אותם כבלי קשבלא עניין של היום מול פעם, עניין של אסכולות. יש נוירולוגים שאוחזים ממנו ויש נוירולוגים שלא.
נכן מאודבתכלס בתור מישהי שאובחנה אצל נוירולוג
ההתאמה המהוללה זה בעיקר ניסוי וטעיה
כי על כל אחד משפיע אחרת
ריטלין LA 10 מג זה מאדד עדין
יותר סביר שלא ישפיע מאשר שיהיו תופעות לוואי
וכמשתמשת (דוקא באטנט אבל לא משנה)
יכולה לומר לך שיש תקופה קשה! של ניסוי וטעיה עד שמוצאים כדור מתאים ומינון מומלץ
ואחכ מודים לד' כל בוקר
ממש כך.
אטומיק אם שוכחים פעם אחת זו כבר בעיה ולא לכולם זה טוב . נסו ויואנס הוא ממש טובהאם יש למישהו ידיעה על טיפול תרופתי לילד קש"ר מדהים שבלימודים הוא ספעץ לגמרי מבחינת הישגים,
אבל בהתנהגות הדיווחים מהחיידר ממש מתוסכלים (ומתסכלים).
נכון לעכשיו לוקח אטומיק +ריטלין LA עד שהאטומיק ישפיע, למעשה קופץ מינונים באטומיק כבר כמה חודשיים ותכלס אין שום השפעה.
אולי חכמת ההמונים תחכים.
זוכרים באדיקות ...אטומיק אם שוכחים פעם אחת זו כבר בעיה
הוא גם אמור להשפיע התנהגותית?נסו ויואנס הוא ממש טוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: