נכתב ע"י יונה יונה;1261224:ולפי מה שאני יודעת (מקלינאית תקשורת שעוסקת בהתאמת מכשירי שמיעה...) זה לא מגן מרעש של תזמורת באולם,
יש צורך באטמים מותאמים אישית.
נכתב ע"י יונה יונה;1261224:ולפי מה שאני יודעת (מקלינאית תקשורת שעוסקת בהתאמת מכשירי שמיעה...) זה לא מגן מרעש של תזמורת באולם,
יש צורך באטמים מותאמים אישית.
נכתב ע"י יונה יונה;1261294:אז מסבירה לך,
שמה שאת רואה שהוא רגוע עדיין לא אומר שמגן מספיק,
נכתב ע"י יצירתית;1261377:רופא ילדים אמר לי פעם שהנזק של אטמי אוזניים גדול יותר מרעש של תזמורת
(אחי התחתן שבועיים אחרי לידה וגיסתי חודש אחרי)
אם את דוקא רוצה לדעת?נכתב ע"י פרוזה;1261364:יונה יונה יש לך מושג איפה משיגים בהתאמה אישית? אני רוצה הגנה מושלמת לתינוקת בת חודשיים. ויש לי מספיק זמן עד החתונה . השאלה היא מה המחיר של דבר כזה?
יש לי בירושליםסליחה על ההקפצה,
האם מישהו יודע אם קיים גמח לאוזניות כאלו בירושלים או ביתר?
תודה רבה
כתבתי לך במייל וכותב שהכתובת לא תקינה.יש לי בירושלים
יכולה לשלוח מייל לfs.developer.prog בג'ימייל
רוצה לתת לי את המייל שלך ואני אשלח לך?כתבתי לך במייל וכותב שהכתובת לא תקינה.
מאיפה את בירושלים?
אני ממש מחפשת!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: