מרחתם לו כל פעם שגרד?לבן שלי ליפיקאר עזר.
התייעצנו עם קומי עורי
אשמח לשמוע עליהבפנטן פלוס עושה פלאים.
ואני עשיתי לי משחה טבעית מכמה שמנים ו...אחרי שנה של ביתי גיליתי שהיא חיוורת ברמות...אני כ"כ רגילה לראות אותה סמוקה מגרד...
ערבבתי חמאת שיאה אורגנית עם שמן שקדים, שמן קלנדולה, טיפות ויטמין E, טיפות לבנדר, טיפות ילנג ילנג וטיפות בבונג (קומומיל). יש לציין שלא להגזים עם השמנים. אני מכינה בתוך שקית-נח לי ללוש בידים כמות של אגרוף + השמנים כל שבוע. וזה עבד!! אחרי שעברתי איזה 20 משחות אחרות.מרחתם לו כל פעם שגרד?
אשמח לשמוע עליה
מרחתי אחרי כל אמבטיה+בוקר ערב+החלפת טיטול. תלוי. כשאת מרגישה.ערבבתי חמאת שיאה אורגנית עם שמן שקדים, שמן קלנדולה, טיפות ויטמין E, טיפות לבנדר, טיפות ילנג ילנג וטיפות בבונג (קומומיל). יש לציין שלא להגזים עם השמנים. אני מכינה בתוך שקית-נח לי ללוש בידים כמות של אגרוף + השמנים כל שבוע. וזה עבד!! אחרי שעברתי איזה 20 משחות אחרות.
אגב ממליצה לך לדבר עם גלבוע@
זה בדיוק מה שאני עושהמרחתי אחרי כל אמבטיה+בוקר ערב+החלפת טיטול. תלוי. כשאת מרגישה.
תלוי אם זה מגרד-יבש וכו, או שממש מודלק. לבת שלי בכלל לא היה שם עור. אז לטיפול בפנטן פלוס-שימי לב לפלוס. סיכה זה משהו אחר.זה בדיוק מה שאני עושה
אצלו נראה שהכי מגרד לו באוזניים ומרחתי לו גם שם ורוצה לדעת אם זה אמור להרגיע לו
(גם באזור הטיטול הוא מאוד מגרד רק ששם מכוסה בטיטול)
האם על שריטות זה גם שורף?לעור פצוע שימי ביפנטאן פלוס כמו שהומלץ לעיל
רק כשאין פצעים פתוחים שימי ליפיקאר
על פצעים זה שורף!
כן, שריטות זה פצע נקרא פתוחהאם על שריטות זה גם שורף?
ליפיקאר שורף על מקומות פתוחים.הבת שלי ממש מתנגדת לליפיקאר, טוענת שזה שורף לה.... יבש לה העור ופה ושם כבר שריטות... מה כן מומלץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: