מאוד יכול להיות שהיא צורחת מהניגודיות בין המים החמים למשחה הקרה.לבת שלי יש יובש בגוף קניתי שמן אמול ואני מקלחת אותה בזה הרופאה רשמה לה לקטין בהחלה השתמשנו אחרי אמבטיה והיה בסדר אבל לאחרונה היא פשוט צורחת ששמים לה את זה אחרי כמה שניות כאילו זה שורף לה והפסקתי לשים לה יש משהו אחר?
כי כולה מיובשת ממש
הרופאה הביא לי גם אלוקום זה ישרוף לה יותר?
ומה אפשר לעשות עם הגירודים חם עכשיו ואני רוצה לשים לה קצר אבל היא כל הזמן מגרדת
יולקטין ממש שורפתלבת שלי יש יובש בגוף קניתי שמן אמול ואני מקלחת אותה בזה הרופאה רשמה לה לקטין בהחלה השתמשנו אחרי אמבטיה והיה בסדר אבל לאחרונה היא פשוט צורחת ששמים לה את זה אחרי כמה שניות כאילו זה שורף לה והפסקתי לשים לה יש משהו אחר?
כי כולה מיובשת ממש
הרופאה הביא לי גם אלוקום זה ישרוף לה יותר?
ומה אפשר לעשות עם הגירודים חם עכשיו ואני רוצה לשים לה קצר אבל היא כל הזמן מגרדת
אני רק מוסיפה נתון קריטי שטיפול לאטופיק בים המלח זה רק חשיפה לאור ולאויר באזור הים, ולא לא לא להתקרב למים!!!!! זו טעות שעלתה לאנשים בטראומה מטורפת ואשפוזים.לגבי ים המלח לאטופיק בגיל 8,
יש כאן כאלה שניסו?
אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי נסיון,
תודה רבה!
מבוגרים בניגוד לילדים עשוים להעדיף קרם שקצת שורף בהתחלה ואחר כך מונע גרד.מה מומלץ לאטופיים מבוגרים?
בפנטן? בפנטן פלוס? בפנטן בייבי?
תודה
מי זה הרופא שגנב לי את ההמלצותשמן אמול שמים בתוך האמבטיה, ולא אחרי. הילד אמור להיות עם השמן כמה דקות.
שבוע שעבר הייתי אצל רופא עור עם ילד בן שנתיים שהתחיל לו אטופיק, הרופא לא המליץ דוקא על אמול (טען שלא עוזר, באמת לא עזר - ניסיתי לפני שבאתי אליו)
המליץ קודם כל למרוח באדיקות במשך שבוע בפנטן בכל מקום שיש אטופיק.
הרופא טען שלפעמים אפשר ככה לעצור ולהסיג (מלש' נסיגה) את האטופיק ולמנוע אותה לגמרי.
כרגע רואה שיפור גדול. אעדכן הלאה.
איזה מוצר בדיוק? אני רואה שיש כמהמבוגרים בניגוד לילדים עשוים להעדיף קרם שקצת שורף בהתחלה ואחר כך מונע גרד.
ולכן ממליצה על סרה-ווה או ליפיקאר.
אישית מערבבת עפ ההמלצה של גלבועמה מומלץ לאטופיים מבוגרים?
בפנטן? בפנטן פלוס? בפנטן בייבי?
תודה
בתור קרם יומיומי?איזה מוצר בדיוק? אני רואה שיש כמה
תחליב זה למריחה או למקלחת?בתור קרם יומיומי?
לסרה-ווה יש תחליב לחות לעור יבש מאד, בבקבוק משאבה.
נוח לשימוש.
יש להן גם קרם בפוםרת, היא יותר סמיך.
לא ממליצה על קרמים בקופסה כי הם נוטים להזדהם.
ליפיקאר - קרם לחות.
גם לי רופאת עור המליצה למרוח בפנטן בייבי.....מי זה הרופא שגנב לי את ההמלצות
וברצינות: אני למדתי לערבב שני סוגי בפנטן (בייבי+פלוס) מד"ר הררי. טיפ מועיל ביותר.
בנוסף מאד חשוב לשים גם קרם לחות.לי הרופא נתן מרשם למשחה בשם סטקוויס פשוט עוזר פלאים ליובש חזק
למריחה.תחליב זה למריחה או למקלחת?
אני משתמש רק בפלוס.מי זה הרופא שגנב לי את ההמלצות
וברצינות: אני למדתי לערבב שני סוגי בפנטן (בייבי+פלוס) מד"ר הררי. טיפ מועיל ביותר.
בהחלט! למה שיסבולהגיוני לתת לו פניסטיל?
אנטיהיסטמין, היסטמין הוא חומר המופרש בגוף בדר"כ כתגובה אלרגית ועלול לגרום לאטופיקמה זה התרופה הזאת?
בעיקרון לא. אבל גורם לישנוניות. וכן בלקיחה ממושכת יתכן וגורם להתמכרות הגוף ולצורך בהעלאת המינון.לא מזיק לגוף אם מקבלים הרבה?
נשמע גרד רציני, חייבים לטפל בזה פשוט חבל שיסבול כ"כ....תינוק בן שנה וחצי שמתעורר בלילה כמה פעמים מגירודים?
אפלומיצין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: