אני לא יודעת אבל זה משחה שרופא עור מומחה רוקח לא חושבת שהיה רוקח משחה בלי אישור משרד הבריאות ,יש למשחה הזאת אישור של משרד הבריאות?
אבל אם את רוצה אני יברר,
זה מציל חיים כפשוטו!!!!!!!
אני לא יודעת אבל זה משחה שרופא עור מומחה רוקח לא חושבת שהיה רוקח משחה בלי אישור משרד הבריאות ,יש למשחה הזאת אישור של משרד הבריאות?
לא בטוח בכלל...אני לא יודעת אבל זה משחה שרופא עור מומחה רוקח לא חושבת שהיה רוקח משחה בלי אישור משרד הבריאות ,
אבל אם את רוצה אני יברר,
בדיוק רציתי לשאול מה עושים עם הפצעים המגורדים -זה נראה נורא....יש לי ילד בן +שנה שכבר הרבה זמן סובל מאטופיק ברמה קשה,
ניסיתי את כל סוגי בתכשירים והמשחות, ממש יכולה לפתוח בית מרקחת....,
מומלץ בחום על משחה מצילת חיים ממש, של ד"ר וולדמן מחיפה רופא עור שרוקח לבד את המשחה,
זה כמו קרם מורחים כל יום כל יום והעור נהיה חלק,
הבן שלי מעור פצוע ומדמם נהיה לו חלק תוך יומיים פלאים,
ניתן לקנות במזומן עולה 150 במרפאת הגליל בחיפה,
הרבה בריאות!
אם יש בזה אפילו גרם קורטיזון אין פה שום קסם.אני לא יודעת אבל זה משחה שרופא עור מומחה רוקח לא חושבת שהיה רוקח משחה בלי אישור משרד הבריאות ,
אבל אם את רוצה אני יברר,
את השמן תשימי במי האמבט, לא צריכה בראש.לא יודעת
כך הבנתי מהרופא
בכל אופן תודה! אנסה מיד
באמת א"א להמשיך ככה עם השמן...
אני רואה שיש להם גם קרם - הוא גם מומלץ יותר מקרמים אחרים?
ביפנטן פלוס וביפנטן לטיטול בשביל לטפל בפצעים.אילו משחות עם ויטמין e שמרפאות את העור.בדיוק רציתי לשאול מה עושים עם הפצעים המגורדים -זה נראה נורא....
יש לך יותר פרטים על המרפאה? כתובת, טלפון
אחר כך הכוונה- מעל הבפנטן לשים קרםאחר כך קרמי לחות טובים למניעה.
אחרי שמתרפאאחר כך הכוונה- מעל הבפנטן לשים קרם
או אחרי שמתרפא?
אני אשמח לשמוע יותר פרטים מה שם המשחה. וגם איפה זה מרפאת הגלילאני לא יודעת אבל זה משחה שרופא עור מומחה רוקח לא חושבת שהיה רוקח משחה בלי אישור משרד הבריאות ,
אבל אם את רוצה אני יברר,
אז לכל השואלות המשחה מכילה טיפונת קורטיזון לפי מה שהבנתי,אני אשמח לשמוע יותר פרטים מה שם המשחה. וגם איפה זה מרפאת הגליל
אני לא בטוחה שהמשחה מכילה 'טיפונת' קורטיזון, מה שכן - היא מכילה קורטיזון בכמות מבוקרת (כי היא נוצרת מערבוב של כמה משחות רשמיות ומוכרות, ואפשר לדעת בדיוק מה וכמה).אז לכל השואלות המשחה מכילה טיפונת קורטיזון לפי מה שהבנתי,
אני לא מוכרת את המשחה ואין לי מדי הרבה מידע , אני קניתי את זה בעקבות המלצות ששמעתי ,
המרפאה ממוקמת בחיפה בשכונת הגליל,
המספר:צפה בקובץ המצורף 1492546
זה לא מדויק.אם יש בזה אפילו גרם קורטיזון אין פה שום קסם.
כל קורטיזון שתשימי יחליק את העור.
השאלה מה ההשלכות של זה.
לא רשום מה המשחה מכילה?
אויש, זה לא כמו קרם וזה ממש ממש לא רצוי למרוח כל יום!!!!יש לי ילד בן +שנה שכבר הרבה זמן סובל מאטופיק ברמה קשה,
ניסיתי את כל סוגי בתכשירים והמשחות, ממש יכולה לפתוח בית מרקחת....,
מומלץ בחום על משחה מצילת חיים ממש, של ד"ר וולדמן מחיפה רופא עור שרוקח לבד את המשחה,
זה כמו קרם מורחים כל יום כל יום והעור נהיה חלק,
הבן שלי מעור פצוע ומדמם נהיה לו חלק תוך יומיים פלאים,
ניתן לקנות במזומן עולה 150 במרפאת הגליל בחיפה,
הרבה בריאות!
אם כך מדוע אין בשוק משחות במינון של חומר פעיל קטן יותר? מענייןזה לא מדויק.
כי אם מטפלים באלוקום, יומובט ואפילו דרמובט (בבקשה לא, היא חזקה מדי!!!) עדין התגובה פחות טובה מאשר משחות בשיטת הערבוב.
אז אני שמעתי ממישהיא שסובלת ברמה קשה מאטופיק שהיא שמה את זה יומיומי ,אויש, זה לא כמו קרם וזה ממש ממש לא רצוי למרוח כל יום!!!!
חובה לעשות הפסקות,
ובין לבין לטפל בקרמים שאינם מכילים קורטיזון.
אם השתמשתם תקופה והעור התרגל, תתחילו להוריד ממש בהדרגה. נגיד פעם ביומיים לשים קרם לחות וסיקפלאסט/בפנטן במקום המשחה עם הקורטיזון.
שאלה טובה ששאלתי את עצמי.אם כך מדוע אין בשוק משחות במינון של חומר פעיל קטן יותר? מעניין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: