דרוש מידע אטופיק דרמטיטיס - אסטמה של העור

מירי אבלס

משתמש רשום
צילום מקצועי
ל2 מהילדים שלי היה אסתמה של העור, אחת התגרדה מאוד כל לילה ממש עד זוב דם והיינו מביאים לה טיפות פניסטיל כמעט כל לילה. לשניה היו פצעים בקפלי העור שהיו ג"כ מגרדים
אחרי הרבה ניסויים בתכשירים שונים ומשחות שלא הועילו - בחסדי שמים הבנתי שהבעיה היא בחומרים שנמצאים בשמפו, סבון , אבקת כביסה ומגבונים
לאחת הפריע יותר הסבון ולכן התגרדה דוקא בלילה אחרי המקלחת
ולשניה הפריעו יותר החומרי כביסה ולכן התגרדה כל היום
אחרי הרבה ניסויים שניסינו, אני כותבת לכם מה שעזר לנו וכבר כ-4 שנים שהעור שלהן חלק!! ללא גרד וללא פצעים כלל!

במקלחת- חפפתי להן שיער עם שמפו רגיל והשתדלתי שבשטיפה יזל כמה שפחות על הגוף.
את הגוף שטפתי במים בלבד. ולשניה שפחות רגישה אני משתמשת עם סבון דר פישר קמיל Clean &Calm- אני יצרף תמונה.
בכביסה- עברתי לא.כביסה ביומט / סוד. ללא מרכך כביסה בכלל. וכל מכונה אצלי בסיום הכביסה אני מפעילה על שטיפה נוספת.
מגבונים- פרש וונס ללא בישום או ליטופים ללא בישום
טיטולים- הטיטול של האגיס גרם לגרד השתמשנו בחברת טיטולים
אם יש צורך במשחה לעור יבש אני משתמשת בווזלין

כשאני צריכה תכשיר אני מחפשת שמצוין ללא בישום ורמת חומציות 5.5 (PH 5.5) ואח"כ בודקת אם זה באמת עדין ולא גורם לגרד

האסתמה עדיין לא עברה אבל אנחנו לא מרגישים אותה ב"ה אלא אם הבנות שלי החליטו לשחק באמבטיה בשמפו..

אני יודעת שמה שכתבתי קשה מאוד לביצוע. היה לי מאוד קשה להוריד את המרכך כביסה ואת הסבון. אבל הבת שלי הפסיקה לסבול!!! וזה שווה הכל!

בברכת רפואה שלמה

ליטופים.jpgפרש וונס.jpgסבון.jpg

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
ממליצה לך להיכנס ל"ניצת הדובדבן" יש להם תכשירים אורגניים עדינים במיוחד שבהחלט יכולים להתאים.

ציטא

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
יש אשכול רחב בעניין זה אם יש צורך אפשר לעשות קישור

מירי אבלס

משתמש רשום
צילום מקצועי
ממליצה לך להיכנס ל"ניצת הדובדבן" יש להם תכשירים אורגניים עדינים במיוחד שבהחלט יכולים להתאים.
מנסיון?
כי אני אחרי הרבה ניסיונות של תכשירים שונים "בריאים" שהזיקו לעור
כתבתי לתועלת הרבים תכשירים פשוטים שניתן להשיג בסופר והם עדינים לעור

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה