קוראים לו הבה''ח יקותיאל עזרא שטיינבלום הי''ואיך קוראים לו?
(נראה לי יקותיאל, אבל אני לא סגור על זה)...
כן, ידעתי. לא סתם היתה לי הרגשה כזו.קוראים לו הבה''ח יקותיאל עזרא שטיינבלום הי''ו
למעשה הוא ירש את זה מסביו, שירש מסביו.. והצבע דהה ונעשה אחיד עם השנים..1. החליפה והכובע והכיפה- כולם בצבע זהה. טוב לדעת שמוכרים גם פריטים כאלה בצורת סט.
כמו שנאמר 'תורה מתשת כוחו של אדם'...מרוב שהוא לא אוכל, כמות האטומים בכל סנטימטר מעוקב מנפח הגוף שלו הצטמצמה לרמה כזו שכמות האטומים בנפח זהה במים כבר נעשתה גדולה ממנה. כתוצאה מכך משקלו הסגולי נעשה קל מזה של המים, מה שהביא אותו בסופו של דבר לצוף על פניהם ולא לשקוע. לכן אין להסיק מסקנות (על סמך ציור זה) ביחס לאדם רגיל מן היישוב...
חחח ואולי.. אולי זה התרחש באמצע הזמן.. כשהבחור חמק בין הסדרים.. אך עדיין צריך ליישב איך איך תורה התישתו כמו שהוזכר לעילאגב, רק האיש הוא בבחינת בין הזמנים. מצב הבריכה הוא לגמרי בבחינת זמן חורף.
הבריכות עכשיו נראות יותר כמו קוספת סרדינים ברוטב מים.
הו תודה על ההערות החשובות.טוב... קפצתי לביקור וראיתי את שני הציורים המקסימים האלו. אין ספק, ציורים ברמה הגבוהה ביותר.
עם זאת, שתי הערות לגבי הציור הראשון:
1. הזווית של המגבעת. לא נראה שהיא צפה על המים. חשבתי שהיא מתגלגלת על צדה, אבל הצללית מוכיחה שלא כך הדבר.
2. החליפה נראית כאילו היא מונחת על רצפה, לא על מים. השרוולים המקופלים לא מתאימים למים. אם כבר, הם אמורים להיות שקועים בתוך המים.
את נושא הציפה הפלאי של עצמים שאינם אמורים לצוף כבר הזכירו, אז אתעלם מזה.
על כל פנים, אלו הערות שוליות בלבד. הציורים נפלאים, המים מצויירים בצורה מדהימה ממש, הדמויות חיות. פשוט מושלם!!!
הסגנון הזה הוא קומי למדיי
מה שמתיר, לדעתי, ליוצר לברוא מידיי פעם חוקי טבע חדשים וחד פעמיים.
וואו אני נהנית לראות
הממ.. זה כפיל ארץ ישראלי..איך זה אותו קו של הדמויות נערים החביבים שלך
(מהנער על החלון בגשם וכזה)
והפעם בלבוש ישיבע בוחער (רשמתי נכון?)
זה באמת הוא שהתחזק?
או סתם כפיל ארץישראלי
ובכן רבותיי, הנה עוד יצירת מופת מבית מדרשו של @ישראל (שרוליק)
כהרגלו בקודש, מפיח חיים בציורים למען יחדרו ללבבות העם.
תודה רבה ישראל!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: