דרוש מתכון אחרי 12 שעות הנשיקות נמסו..

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
הכנתי נשיקות אתמול ממתכון חדש, (ביג דן)
הם יצאו יאמי!! פריכות להפליא.
בבוקר הילדים לקחו ללימודים ועוד לא ראיתי שום דבר מוזר.
אני חוזרת בצהריים ורואה שכל הנשיקות פשוט התרככו בצורה מוזרה, כאילו חזרו להיות קצפת...
קרה לכם? איך יכול להיות שאתמול (והיום בבוקר!) הנשיקות היו לגמרי רגילות ועכשיו הם נמסות?
ואם יש למישהי מתכון שלא יאכזב אותי ככה, וישאיר לי נשיקות יפות ופריכות, תודה!

המתכון הוא 90 ג' בייצים
ו160 ג' אבקת סוכר, שעתיים בתנור על 100 מעלות.
 

120161

משתמש מקצוען
אני עושה בד"כ נשיקות במתכון האיטלקי
הם עמידים יותר
ובכ"ז כדאי מיד לסגור בקופסא ולהקפיא
על ארבעה חלבונים
כוס וחצי סוכר
אפשר טיפת צבע מאכל
לעשות "בן מרי" ז"א סיר עם מים ומעליו כלי מתכת(או זכוכית) ובתוכו התערובת
אסור שהכלי העליון יגע במים (האדים מבשלים)
לערבב מידי פעם עד שהסוכר נמס ומגיע ל"חום שפתיים"
חום נעים שמרגישים בשפתיים
(חום יתר יהפוך הכל לחביתה)
להעביר למיקסר ולהקציף
עד ליצירת קצף יציב ועומד
בהצלחה
אני ממש מיבשת אותם לכל הפחות 3 שעות בחום נמוך 100 מעלות
למדתי אצל נחמה הררי (האומר ...בשם אומרו...)
יש לה חנות מקסימה של עיצובי פרחים ועוד הרבה... ברמת שלמה (דבר נאה)
 

לוצ'י

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
ואם יש למישהי מתכון שלא יאכזב אותי ככה, וישאיר לי נשיקות יפות ופריכות, תודה!
הכנתי מהמתכון הזה, יצא מוצלח מאד! בטעם ומרקם ממש כמו של החנות
והשארתי אותן כמה ימים בטמפ' החדר ונשארו כמו שהן
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
גם נשיקות של אחווה אם לא סוגרים היטב הן מתרככות...
 

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
הכנתי מהמתכון הזה, יצא מוצלח מאד! בטעם ומרקם ממש כמו של החנות
והשארתי אותן כמה ימים בטמפ' החדר ונשארו כמו שהן
אני עושה בד"כ נשיקות במתכון האיטלקי
הם עמידים יותר
ובכ"ז כדאי מיד לסגור בקופסא ולהקפיא
על ארבעה חלבונים
כוס וחצי סוכר
אפשר טיפת צבע מאכל
לעשות "בן מרי" ז"א סיר עם מים ומעליו כלי מתכת(או זכוכית) ובתוכו התערובת
אסור שהכלי העליון יגע במים (האדים מבשלים)
לערבב מידי פעם עד שהסוכר נמס ומגיע ל"חום שפתיים"
חום נעים שמרגישים בשפתיים
(חום יתר יהפוך הכל לחביתה)
להעביר למיקסר ולהקציף
עד ליצירת קצף יציב ועומד
בהצלחה
אני ממש מיבשת אותם לכל הפחות 3 שעות בחום נמוך 100 מעלות
למדתי אצל נחמה הררי (האומר ...בשם אומרו...)
יש לה חנות מקסימה של עיצובי פרחים ועוד הרבה... ברמת שלמה (דבר נאה)
תודה..
אני אנסה אותם.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
הכנתי נשיקות אתמול ממתכון חדש, (ביג דן)
הם יצאו יאמי!! פריכות להפליא.
בבוקר הילדים לקחו ללימודים ועוד לא ראיתי שום דבר מוזר.
אני חוזרת בצהריים ורואה שכל הנשיקות פשוט התרככו בצורה מוזרה, כאילו חזרו להיות קצפת...
קרה לכם? איך יכול להיות שאתמול (והיום בבוקר!) הנשיקות היו לגמרי רגילות ועכשיו הם נמסות?
ואם יש למישהי מתכון שלא יאכזב אותי ככה, וישאיר לי נשיקות יפות ופריכות, תודה!
קרה לי...
מאז לא ניסיתי שוב להכין נשיקות..
 

mentos

משתמש פעיל
יכול להיות שהנשיקות לא היו יבשות מספיק
אני אופה נשיקות קטנות 3 שעות על חום נמוך עד שממש הנשיקה יבשה לגמרי מבפנים ולא רטובה
 

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
הכנתי מהמתכון הזה, יצא מוצלח מאד! בטעם ומרקם ממש כמו של החנות
והשארתי אותן כמה ימים בטמפ' החדר ונשארו כמו שהן
על פי מה שאני יודעת, סוכר לא מומס יוצר נקודות קטנות וחומות (מקורמלות) בנשיקות, וזה עושה מראה לא יפה...
זה קרה גם פה?
 

ריקי ק.

משתמש מקצוען
יוצרי ai
א
הכנתי נשיקות אתמול ממתכון חדש, (ביג דן)
הם יצאו יאמי!! פריכות להפליא.
בבוקר הילדים לקחו ללימודים ועוד לא ראיתי שום דבר מוזר.
אני חוזרת בצהריים ורואה שכל הנשיקות פשוט התרככו בצורה מוזרה, כאילו חזרו להיות קצפת...
קרה לכם? איך יכול להיות שאתמול (והיום בבוקר!) הנשיקות היו לגמרי רגילות ועכשיו הם נמסות?
ואם יש למישהי מתכון שלא יאכזב אותי ככה, וישאיר לי נשיקות יפות ופריכות, תודה!

המתכון הוא 90 ג' בייצים
ו160 ג' אבקת סוכר, שעתיים בתנור על 100 מעלות.
אולי היה באזור לח
 

רק אושר!

משתמש מקצוען
הכנתי נשיקות אתמול ממתכון חדש, (ביג דן)
הם יצאו יאמי!! פריכות להפליא.
בבוקר הילדים לקחו ללימודים ועוד לא ראיתי שום דבר מוזר.
אני חוזרת בצהריים ורואה שכל הנשיקות פשוט התרככו בצורה מוזרה, כאילו חזרו להיות קצפת...
קרה לכם? איך יכול להיות שאתמול (והיום בבוקר!) הנשיקות היו לגמרי רגילות ועכשיו הם נמסות?
ואם יש למישהי מתכון שלא יאכזב אותי ככה, וישאיר לי נשיקות יפות ופריכות, תודה!

המתכון הוא 90 ג' בייצים
ו160 ג' אבקת סוכר, שעתיים בתנור על 100 מעלות.
בלי קשר לשאלה,
את בנטפרי?
בעבר היה נפתח הערוץ של ביג דן בנטפרי והיום לא, מישהו יודע למה?
 

הלוחשת לתווים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
בלי קשר לשאלה,
את בנטפרי?
בעבר היה נפתח הערוץ של ביג דן בנטפרי והיום לא, מישהו יודע למה?
אני בנטפרי, כן.
ואין לי מושג למה זה נחסם, וזה ממש מרגיז אותי שזה חסום!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה