הלוחשת לתווים
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
הדמיות בתלת מימד
הכנתי נשיקות אתמול ממתכון חדש, (ביג דן)
הם יצאו יאמי!! פריכות להפליא.
בבוקר הילדים לקחו ללימודים ועוד לא ראיתי שום דבר מוזר.
אני חוזרת בצהריים ורואה שכל הנשיקות פשוט התרככו בצורה מוזרה, כאילו חזרו להיות קצפת...
קרה לכם? איך יכול להיות שאתמול (והיום בבוקר!) הנשיקות היו לגמרי רגילות ועכשיו הם נמסות?
ואם יש למישהי מתכון שלא יאכזב אותי ככה, וישאיר לי נשיקות יפות ופריכות, תודה!
המתכון הוא 90 ג' בייצים
ו160 ג' אבקת סוכר, שעתיים בתנור על 100 מעלות.
הם יצאו יאמי!! פריכות להפליא.
בבוקר הילדים לקחו ללימודים ועוד לא ראיתי שום דבר מוזר.
אני חוזרת בצהריים ורואה שכל הנשיקות פשוט התרככו בצורה מוזרה, כאילו חזרו להיות קצפת...
קרה לכם? איך יכול להיות שאתמול (והיום בבוקר!) הנשיקות היו לגמרי רגילות ועכשיו הם נמסות?
ואם יש למישהי מתכון שלא יאכזב אותי ככה, וישאיר לי נשיקות יפות ופריכות, תודה!
המתכון הוא 90 ג' בייצים
ו160 ג' אבקת סוכר, שעתיים בתנור על 100 מעלות.