צריך לנשום עמוק לפני שכותבים. הציור הוא טוב אבל הטקסט מקלקל קצת את האווירה. צריך לדעת כשמפרסמים אז אנחנו נחשפים גם לביקורות. לא כל הזמן מקבלים פירגונים. זה כללי המשחק.נורא מבאס... המצלמה מחליקה את הציור....
צפה בקובץ המצורף 1361528צפה בקובץ המצורף 1361529צפה בקובץ המצורף 1361530
מי שלא מוצא חן בעיניו הציור אשמח אם הוא פשוט יצא מהאשכול ולא יגיב... (תודה על ההבנה)
תודההה!!מטורף
NO WAY
אז בשבילכם היוצרת כתבה :
באמת נמאס כבר
זה פורום ציור , לא השקפה.
מי שיש לו בעיות שיילך להטיף מוסר באיש את רעהו
בוא נאמר שהטקסט לא נכתב בהתחלהצריך לנשום עמוק לפני שכותבים. הציור הוא טוב אבל הטקסט מקלקל קצת את האווירה. צריך לדעת כשמפרסמים אז אנחנו נחשפים גם לביקורות. לא כל הזמן מקבלים פירגונים. זה כללי המשחק.
תחלקי ל-2אני לא מצליחה להבין את זה שאנשים מגיבים לעבודה של משהו באימוג'י כועס או תגובה רעה
לא מצא חן בעיניכם העבודה פשוט תחזרו אחורה למה להוריד למשהו???
זו היתה גם דעתי ומשם בא המשפט האדום חחח אולי באמת טעיתי אבל לא רציתי שזה יגיע שוב לויכוחי השקפה...תחלקי ל-2
התגובות הן לא על הכישרון הנדיר שלך ועל הביצוע המטורף.
זה קורה כל הזמן על הסיגנון שלא מתאים למן דהוא... ואז הוא מחליט להגיב על הסגנון.
ובהחלט חבל.
זה פשוט ענין של איפוק.
לא מוצא חן בעינייך הסגנון? פשוט תצא.
ביקורת על הציור עצמו- אפשרי לקבל וזה אפילו מגדל.
לתת מילה טובה או רעיון לשיפור לעתיד בציור...
אבל אם הסגנון הזה לא לטעמי אז לא אגיב בכלל, מאשר לתת תחושה מרה ליוצרת.
זו דעתי הקטנה.
פעם שאלתי את אבימי אולי כדאי לתת מקום לתגובות רק לחברי הפורום.זו היתה גם דעתי ומשם בא המשפט האדום חחח אולי באמת טעיתי אבל לא רציתי שזה יגיע שוב לויכוחי השקפה...
תודה לך..
אני לא יודעת מה עומד מאחורי האימוג'י הכועס, אבל תנסו אולי לדון לכף זכות.תודההה!!
אני לא מצליחה להבין את זה שאנשים מגיבים לעבודה של משהו באימוג'י כועס או תגובה רעה
לא מצא חן בעיניכם העבודה פשוט תחזרו אחורה למה להוריד למשהו???
איזה דבר מטורף!!!נורא מבאס... המצלמה מחליקה את הציור....
צפה בקובץ המצורף 1361528צפה בקובץ המצורף 1361529צפה בקובץ המצורף 1361530
מי שלא מוצא חן בעיניו הציור אשמח אם הוא פשוט יצא מהאשכול ולא יגיב... (תודה על ההבנה)
לא הבנתי את מהות הציור
לא חושבת שאם לא מבינים את מהות הציור אמורים לשים אימוג'י כועסלא הבנתי את מהות הציור
אני מבין אבל ברשתות החברתיות (לא משנה איזה מהם) יש מגוון רחב של האנשים ולצערינו, היום כל מי שיש לו גישה אליהם הופך להיות מבקר, רופא, נביא ועוד כמה מהמקצוענים למינהם. פעם היה אחרת אבל זה היה פעם. בוא נעזוב אותם לרגע ונחזור אליך. ברגע שאת כותבת את זה, את נותנת במה לאותם אנשים ומראה להם עד כמה הם חשובים, כי את מתייחסת אליהם. ועכשיו לעיניינו. דת ואומנות זה דבר חדש. בצלל נבחר קודם כל בגלל שהוא היה צדיק. המגזר שלנו לא ממש מצליח להפחיד בן דת לאומנות. בצדק או לא זה כבר עניין אחר. ולסיום, עבודה שלך יפה (לא מדבר על התוכן אלא על העבודה. את רואה שאפשר להפחיד בן 2 עולמות...). ההתמדה והסתכלות נכונה יתנו לך להתקדם. בהצלחה.בוא נאמר שהטקסט לא נכתב בהתחלה
לאחר כמה תגובות החלטתי לכתוב אותו, אולי טעיתי?? אולי..
אגב,
ביקורת על הציור אין לי בעיה עם זה אבל ביקורת על הדמות בציור כן מקשה כי זה לא אמור לשנות להם איזה דמות בחרתי לצייר ולמה..... ( כל עוד לא עברתי על כללי הקהילה )
כרגע אני לא יכולה למחוק את זה ( אין אופציה של עריכה ) .....
מעריכהאני מבין אבל ברשתות החברתיות (לא משנה איזה מהם) יש מגוון רחב של האנשים ולצערינו, היום כל מי שיש לו גישה אליהם הופך להיות מבקר, רופא, נביא ועוד כמה מהמקצוענים למינהם. פעם היה אחרת אבל זה היה פעם. בוא נעזוב אותם לרגע ונחזור אליך. ברגע שאת כותבת את זה, את נותנת במה לאותם אנשים ומראה להם עד כמה הם חשובים, כי את מתייחסת אליהם. ועכשיו לעיניינו. דת ואומנות זה דבר חדש. בצלל נבחר קודם כל בגלל שהוא היה צדיק. המגזר שלנו לא ממש מצליח להפחיד בן דת לאומנות. בצדק או לא זה כבר עניין אחר. ולסיום, עבודה שלך יפה (לא מדבר על התוכן אלא על העבודה. את רואה שאפשר להפחיד בן 2 עולמות...). ההתמדה והסתכלות נכונה יתנו לך להתקדם. בהצלחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: