דרוש מידע אחרי "ישיר למהדרין".......

נחמי פורתא

משתמש מקצוען
רק לי משהו מוזר באתר הזה?
מי עומד מאחוריו? היכן הם מלקטים את המוצרים? מה פשר השם המוזר?
גם התשלום של 420 שח לא ברור...

ת'אמת?
לא ממש מעניין אותי,
כל עוד אני לא מסכנת את הכסף שלי ואני מרוצה מהמחיר, מהשירות ובאופן כללי זה מתאים לי-לא רואה צורך להבין את העניין עד הסוף,
אין כאן שום התחייבות מצידי ואם ביום מן הימים זה לא יתאים לי-אפסיק להזמין משם, מה הביג דיל כאן?
לגבי התשלום של ה420 ש"ח - מזכיר את מה שקורה באמזון-מחיר רגיל ומחיר פריים.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
הזמנתי באתר (הגיגים), אתמול המשלוח הגיע. לא נופל מישיר בכלל.
זוכרים את שקיות הקרטון של ישיר? עשרים שלושים שקיות, תופסות נפח הזוי, לקפל אחת, ועוד אחת, ועוד, ועוד ועוד.
אתמול המשלוח הגיע בקרטונים, 6 ארגזים, מסודרים יפה, קפואים ושוקולדים בשומר קור.
מקווה שיתרחבו.

112123

משתמש מקצוען
מפרסמים עכשיו בבני ברק ברחובות מודעות ענק על חנות אונליין כנראה כתחליף לישיר למהדרין משהו כמו "חסד למהדרין"

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
עדיין אין כלום באתר.
1637003094651.png

animator

משתמש פעיל
מקווה שהאתר החדש יהיה יותר ברמה, כאן זה יותר כמו מכירה שכונתית

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני הזמנתי ממועדון הגיגים והייתי מאוד מרוצה מהמחירים מהמהירות ומהיעילות יש להם שירות לקוחות יוצא מהכלל

אברומי 200

משתמש צעיר
במועדון הגיגים יש מישהו שעשה מנוי פריים? זה יוצא משתלם?
אני עשיתי..משתלם תלוי כמה אתה מזמין. רק לקחת בחשבון שאומרים לך שאתה מקבל 500 הגיגים זה לא שזה חוזר אליך ככה..לא זוכר את כל התנאים שם אבל אחד מהם שחוזר רק 10% מההגיגים שנשאר כלומר יקח הרבה מאוד מאוד זמן לנצל את זה..אם נשאר נגיד 200 הגגים אז תקבל זיכוי על 20 ואם 180 על 18...בקיצור...

D

Deleted 66182

אורח
אני עשיתי..משתלם תלוי כמה אתה מזמין. רק לקחת בחשבון שאומרים לך שאתה מקבל 500 הגיגים זה לא שזה חוזר אליך ככה..לא זוכר את כל התנאים שם אבל אחד מהם שחוזר רק 10% מההגיגים שנשאר כלומר יקח הרבה מאוד מאוד זמן לנצל את זה..אם נשאר נגיד 200 הגגים אז תקבל זיכוי על 20 ואם 180 על 18...בקיצור...
אפשר הסבר?
כמה גיגים תכלס אפשר לנצל בקניה נגיד בסך של 1000 ש"ח?
האם הגיגים לניצול זה המחיר פריים או שזה שני דברים שונים?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה