הוא התכוין אליי, שלהבדיל מאנשים ששמים קישורים לאתרי הדרכה גרועים שהדבר היחיד שהם עושים זה לדחוף אנשים לקנות אחסון בחברה שהכי נוח למי שכתב את המדריך והם כתבו את אותה הודעה בדיוק ב10 בלוגים שונים, ולהם לא משנים הודעות.נכתב ע"י DigiTali;2454364:אם הכוונה אלי -
אז ממש אני לא מרוויחה שום עמלה על הקישור
זה קישור רגיל לדף הבית שלהם
נכתב ע"י 3 פינות;2454413:הוא התכוין אליי, שלהבדיל מאנשים ששמים קישורים לאתרי הדרכה גרועים שהדבר היחיד שהם עושים זה לדחוף אנשים לקנות אחסון בחברה שהכי נוח למי שכתב את המדריך והם כתבו את אותה הודעה בדיוק ב10 בלוגים שונים, ולהם לא משנים הודעות.
לעומת זאת כאשר מישהו שבאמת תורם לקהילה מגיב תשובה ענינית שהוא באמת מאמין בה (ותבדוק אותי שסייטגראונד הם משלמים הכי פחות! על שליחת משתמשים ביחס לחברות אחרות.) והוא כותב בצורה ברורה "קישור שלי" שזה אומר לא הקישור הישיר לאתר, הייתי מצפה שבתור מינימום של המינימום של הכרת הטוב אז במילא הוא מתכנן לקנות שמה היית משאיר את הקישור באתר, ובמיוחד כשכל יומיים קם פה ליצן אחר שפותח "מדריך לבניית אתר בחינם" שכל מטרתו לגרום לקנות אחסון בבלוהוסט דרך הקישור שלו ועל הדרך משקר אותך שבניית אתר זה דבר שכל אחד יכול לעשות בכמה שעות ולהגיע לתוצעה מקצועית, ואת המדריכים האלה לא מוחקים מהפורום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: