אניהיי,
מישהו היה בזה ?
האם מומלץ?
עמוד בית וונדר הפקות בעמ - מסע בראשית | אל ארץ אחוזת עולם
חברת הפקות המייצרת חוויה מעולם אחר וונדר הפקות “וונדר” היא חברת הפקות היוצרת חוויות מציאות מדומה המהוות את המילה האחרונה בטכנולוגיה הוויזואלית.המספקת לקהל אטרקציה מסעירה ועוצמתית יחידה במינה שיש לחוות כדי להבין. ביקום מקביל מסע אל ארץ ישראל מסע בראשית ביקום מקביל גלו את הסודות הנסתרים של כדור...wonder-vrt.co.il
רוב הגולשים בפרוג עונים להגדרה הראשונה, לא?למי שפעם ראשונה משתמש במשקפי מציאות מדומה זה מומלץ מאוד!
ומי שמכיר את זה ממקומות אחרים (סמארטפונים ) קצת פחות...
אני מקווה ומאמין שכן...רוב הגולשים בפרוג עונים להגדרה הראשונה, לא?
מתאים לגילאים מבוגרים? 50 ומעלה?אני מקווה ומאמין שכן...
אני בכל אופן מאוד נהנתי!
(והשתמשתי בעבר במציאות מדומה, ואחרי שראיתי את זה הבנתי שמה שראיתי בעבר היה ברמה נמוכה מאוד)
למי שפעם ראשונה משתמש במשקפי מציאות מדומה זה מומלץ מאוד!
ומי שמכיר את זה ממקומות אחרים (סמארטפונים ) קצת פחות...
נראה לי שכןמתאים לגילאים מבוגרים? 50 ומעלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: