אז נדברו יראי ה'

eytanart

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
עבודה יפה ומושקעת. הדפסים טובים על קנווס עושים ב"תמונה ושלט" בירושלים ברח' אהלי יוסף 3. דרך אגב מה זה וואקום? איפה נמצא?

אלף

משתמש מקצוען
"דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום"

אכן בתמונה בעל ה"נתיבות שלום" זצוק"ל מסלונים ובנו יבלחט"א האדמור בעל "דרכי נועם" שליט"א מסלוניםצפה בקובץ המצורף 39980
שיפצתי את השטריימל והכהתי את הצבעים שיצאו בהירים מאוד בהדפסה. ועוד כמה שיפוצים קטנטנים. האם זה טוב יותר?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 557.9 · צפיות: 20

מנחם תעיזי

משתמש צעיר
ב"ה
איזו השקעה!!!
מקצועי ברור חד ויפה מאד בעיני.

דייקן

משתמש רשום
בס"ד
אני לא רוצה להתבטא כאן יותר מדי. אולם יש לציין כי אדמו"ר זיע"א, ולהבחל"ח אדמו"ש יצאו די יפה בציור. אם כי, אם תתבונני טוב, כי אז תשימי אל לבך שישנם פרטים באדמו"ש שאינם מדוייקים. (החיוך, העינים ואולי גם עוד פרטים)
המשקפיים זו העתקה, או ציור ע"ס צילום?? כי הם מדוייקים מאוד, מדי אמיתי.... של האב ובנו גם יחד!

דייקן

משתמש רשום
נכתב ע"י אלף;264229:
אכן בתמונה בעל ה"נתיבות שלום" זצוק"ל מסלונים ובנו יבלחט"א האדמור בעל "דרכי נועם" שליט"א מסלוניםצפה בקובץ המצורף 39980
שיפצתי את השטריימל והכהתי את הצבעים שיצאו בהירים מאוד בהדפסה. ועוד כמה שיפוצים קטנטנים. האם זה טוב יותר?
בס"ד
אדמו"ש צוחק עם פה יותר פתוח לרווחה, ועינים מעט יותר צוחקות. כל מי שהי' אצלו באיזו שמחה - יכול הי' להיווכח בכך...

yaeli

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עבודה יפהפיה, אין מילים!

PIX

משתמש רשום
אלף- נשימתי נעתקה! את פשוט חייבת לשווק את זה! באמת רציתי להעיר משהו על השטריימל הקודם- ממש שידרגת את התמונה. לגבי האדמו"ר שליט"א הייתי עובדת עוד טיפטיפה על הברק במצח- החלק התחתון כ"כ אמיתי ומשכנע!
אם תוכלי קצת לספר יותר איך מציירים בפוטושופ בצורה שזה נראה ציור שמן?
ואת הרקע המצאת לבד?
ואיך, למען ה', מציירים זקן (עם פתח) כ"כ אמיתי בפוטושופ?!
אני עדיין בדעה שיש לך עתיד דווקא בתחום הזה- תנסי למכור את התמונה על קנווס- וכמעט שלא יהיה בית בסלונים שיוותר עליה...!

אלף

משתמש מקצוען
תודה פיקס. הציור עבר ועובר עוד ועוד שיפוצים. אין לזה סוף!
הוא השתדרג בס"ד בעוד כמה דרגות בימים שחלפו מאז העליתי אותו.
אופן הציור דומה מאוד לציור אמיתי בצבעי שמן. אני בוחרת מכחול עם שערות קשות ומפוזרות ועובדת בטפיפות ומריחות. בעבר ציירתי הרבה בשמן ואת אותה טכניקה העברתי לוואקום. רק כאן זה הרבה יותר קל ופשוט. אפשר לדגום את הצבע, אפשר לתקן בלי גבול, אפשר להגדיל עד מאוד ולהגיע לדקויות. אם לא ציירת עדיים דמויות בשמן, קשה לי להאמין שתביני את כוונתי.
כרגע אני מנסה להדפיס את הציור בכמה מקומות וכשאמצא את המקום שמגיש תוצאות מקסימלות אנסה בעזרת ד' למכור אותו.
תודה רבה על המילים הטובות.

PIX

משתמש רשום
"אופן הציור דומה מאוד לציור אמיתי בצבעי שמן. אני בוחרת מכחול עם שערות קשות ומפוזרות ועובדת בטפיפות ומריחות. "
באמת לא מספיק מכירה את הטכניקה- רק תסבירי למה את מתכוונת במברשת עם "שערות" קשות ומפוזרות? את בוחרת במברשת קשה ומורידה צפיפות ב"spacing"? מה זה נותן? זה לא יוצר "חורים" בצבע?
אני רוצה לנסות לצייר דמות של מישהו שביקש לי לנסות לצייר את סבא שלו. נראה לך שאין סיכוי אם לא למדתי ציורי שמן אבל עם פוטושופ אני מאוד מיודדת?

אלף

משתמש מקצוען
אופן הצביעה בצבעי שמן הוא טפיפות קלות של המכחול וטשטוש של הצבעים לפי הצורך. המכחול שאני הייתי מציירת בו היה קשה למדי ולא כמו בצבעי מים שם משתמשים במכחול רך. הטכניקה הזו יוצרת את המראה האופייני לצבעי מיים היות שכל משיחת מכחול יוצרת גיוון לצבע ודווקא בגלל שלא תמיד הוא מכסה את השכבה שתחתיו בשלמות
אני לא אומרת שאין לך סיכוי. אם את מוכשרת באופן יוצא דופן אולי תצליחי אבל הצביעה הפוטושופית היא שונה לגמרי
אני השתמשתי במכחול מוכן והוספתי לו דינמיקות שונות כמסומן, את spacing לא תמיד שיניתי רק לעיתים רחוקות, בעיקר לרקע.
צפה בקובץ המצורף 40796
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 768.3 · צפיות: 19

PIX

משתמש רשום
אלף- תודה על ההסבר. אני רוצה בכל אופן לנסות בהזדמנות הקרובה. אם יצא משהו אעלה כאן לחוות דעת.

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אני חייבת לציין שראיתי את ההדפסה של התמונה של האדמו"רים לבית סלונים, בפורמט גדול, וקטן, היא עוצרת נשימה!!!

אין לך מושג איזה הנאה גרמת לי עם התמונה הזאת, תודה, אלף!

אריה123

משתמש מקצוען
D I G I T A L
לא יאומן איך אפשר למצוא את זה אי שם במרחבי הפורום ולהקפיץ.

esty_s

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
וואו מדהים!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה