זה מופיע בעמ 4
הודעה 70
מעתיקה לך
עוגת שכבות טורט חום לבן
לטורט הלבן
10 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 כפות שמן
3 כפות מיץ לימון
1 כוס קמח
לטורט החום
6 ביצים
שליש כוס סוכר (5 כפות)
1 כף שמן
2 כפות קקאו
שליש כוס קמח (4 כפות)
1 כפית אבקת אפיה
לקרם שוקולד
3/4 כוס סוכר
125 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו
3/4 כוס מים חמים
1 כפית אבקת נס קפה
1 מרגרינה
לציפוי
1 ריצ'
1 חבילת שוקולד מריר
אופן ההכנה:
מכינים את הטורטים הלבנים: מקציפים חלבונים עם הסוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים
מחלקים את הכמות ל2 תבניות גודל תנור משומנות היטב ואופים 20 דק' על 160 מעלות
מכינים את הטורט החום מקציפים חלבונים עם סוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים
ואופים בתבנית גודל תנורמשומנת היטב 20 דק' על 160 מעלות
אחרי שהעוגות אפיות מכינים את קרם השוקולד בסיר קטן בלי המרגרינה ואחרי שמוכן מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שנמס
מרכיבים את העוגה
מניחים טורט לבן ועליו מחצית מכמות הקרם ועליו טורט חום ואז את מחצית הקרם השניה ואז שוב טורט לבן
מכינים את ציפוי השוקולד ושופכים מעל הטורט הלבן...
לקרר את העוגה היטב ולחתוך
למי שאין כח לעשות שתי קרמים
יכולה פשוט להכפיל את הגאנש ולהשתמש רק בו בתור קרם