חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
טוב, נאלץ להפשיר ולעשר מהכל היום בערב בעז"ה כשיהיה שקט קצת, נו, כולנו בבידוד+בכיינית בת חודשיים, מה שלא בדיוק מאפשר לי את הפריוויליגיה לצילום, אני מכינה בין בכי לבכי, בין כסה לעשור (חה, הלך לי טוב) בין ארוחה לארוחה, בין דפים לצבעים
סליחה שנתפסתי לזה.
מוכנה להסביר לי איך את מספיקה?
הבכורה שלי חגגה אתמול חודשיים, ואני מקווה להכין ארוחות. על אפיות אני אפילו לא מדברת. בקושי בישולים היא מפרגנת לי.
אלופה את.
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
סליחה שנתפסתי לזה.
מוכנה להסביר לי איך את מספיקה?
הבכורה שלי חגגה אתמול חודשיים, ואני מקווה להכין ארוחות. על אפיות אני אפילו לא מדברת. בקושי בישולים היא מפרגנת לי.
אלופה את.
זה העניין, הבכורה, תמיד תתפוס לך את כללל היום,
היא כתבה שיש לה ידיים נוספות שהיא יכולה לשים את הקטנה פה ושם...
 

קווי מתאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עימוד ספרים
אוי, חבל שלא שמתי לב
הייתי באמצע להתרגש שזכיתי בתחרות התמונות של פרוג...
מזל"ט!
הכנתי את העוגה הזו, יצאה לי שונה, העיקר טעימה...
יתכן שבגלל ההחלפה של המרגרינה בביצה עם שמן,
הקרם יצא לי די נוזלי ויותר כהה, כנראה שמתי יותר קפה
גם אני הכנתי עכשיו את העוגה הזו. @photos by h - הזכרת לי נשכחות משנות הבחרות שלי והייתי חייבת להכין אותה... היא אמורה להיות טעימה ברמות, במיוחד כשהיא חצי קפואה.
בשכבה האמצעית שמתי שמן ולא מרגרינה וגם הפחתתי את כמות הסוכר.
בשכבה העליונה לא היה נראה לי לעניין להשמיט את המרגרינה, מתכננת בעז"ה להכין את ציפוי השוקולד מעוגת הקרמבו.
מעניין לראות איך היא תצא אחרי החיתוך - כרגע הרגשה שלי היא שהשכבה התחתונה גבוהה מדי והאמצעית ממש נמוכה. אולי בפעם הבאה אחלק את עיסת העוגה לשליש ושני שליש.
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
מזל"ט!

גם אני הכנתי עכשיו את העוגה הזו. @photos by h - הזכרת לי נשכחות משנות הבחרות שלי והייתי חייבת להכין אותה... היא אמורה להיות טעימה ברמות, במיוחד כשהיא חצי קפואה.
בשכבה האמצעית שמתי שמן ולא מרגרינה וגם הפחתתי את כמות הסוכר.
בשכבה העליונה לא היה נראה לי לעניין להשמיט את המרגרינה, מתכננת בעז"ה להכין את ציפוי השוקולד מעוגת הקרמבו.
מעניין לראות איך היא תצא אחרי החיתוך - כרגע הרגשה שלי היא שהשכבה התחתונה גבוהה מדי והאמצעית ממש נמוכה. אולי בפעם הבאה אחלק את עיסת העוגה לשליש ושני שליש.
אצלי זה יצא ממש בפרופורציה, אולי בגלל ששכחתי לשים את הא. אפיה.
חששתי שהיא תצא מידי דחוסה , אבל היא יצאה אוורירית וממש טעימה.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
סליחה שנתפסתי לזה.
מוכנה להסביר לי איך את מספיקה?
הבכורה שלי חגגה אתמול חודשיים, ואני מקווה להכין ארוחות. על אפיות אני אפילו לא מדברת. בקושי בישולים היא מפרגנת לי.
אלופה את.

גם יש לי ידיים עוזרות להחזיק אותה
ובאמת היא זקוקה להחזקה מסביב לשעון ב"ה

וכדי קצת לצחוק
כשהרגשתי שאני פשוט מיואשת, נזכרתי בעצה של אימא שלי, ושמתי אותה בסלקל ליידי והדלקתי את המיקסר, הרעש הרדים אותה יופי :)
וברגע שהוצאתי את הקערה מהמיקסר, היא התחילה לזוז, אז הדלקתי את המיקסר על ריק....
אולי יעזור גם לך
ומזל-טוב לך
הרבה נחת
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אז הלך לי השכבה של הוניל נכניס את השאר לבישול.
כמה זמן בערך?

למה הלך?
את אמורה לחלק את הווניל ל-3 ואז למרוח חלק אחד ובחלק אחד להוסיף קפה ולחלק השני להוסיף קקאו.
את צריכה להתחיל עם מים וסוכר ומרגרינה (אני מקווה שאני לא טועה) ובצד לערבב מים עם קמח וביצים-זה מה שמסמיך
(אצלי לא יצא מספיק סמיך אחרי שהוספתי את שאר החומרים, אז החזרתי לסיר עד שהסמיך, אז לכן לא נראה לי ש"הלך" לך
 

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
למה הלך?
את אמורה לחלק את הווניל ל-3 ואז למרוח חלק אחד ובחלק אחד להוסיף קפה ולחלק השני להוסיף קקאו.
החלטתי לנסות להקפיא....
אז חילקתי את המסה לשלוש ואת הוניל שפכתי על עלה אחד של בצק והכנסתי למקפיא יצא ה ישמור...
לא נורא יהיה עוגה של חמש שכבות במקום שבע....
כמה זמן לבשל?
מה המרקם הסופי?
האם צריך לערבב כל הזמן?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
החלטתי לנסות להקפיא....
אז חילקתי את המסה לשלוש ואת הוניל שפכתי על עלה אחד של בצק והכנסתי למקפיא יצא ה ישמור...
לא נורא יהיה עוגה של חמש שכבות במקום שבע....
כמה זמן לבשל?
מה המרקם הסופי?
האם צריך לערבב כל הזמן?

אוי, חבל לי נורא!
לא יודעת כמה זמן, צריך לערבב כל הזמן עד שנהיה סמיך, זה נהיה פתאום כמו דייסה עדינה
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

סמולטוק

משתמש מקצוען
והנה קינוח מגנום מנגו (על בסיס המתכון של @hbecker )

החומרים:
אחד מנגו גדול חתוך
1 ריץ
חצי כוס מים
כף דבש
1 סוכר וניל-לא חובה

הכל יחד בבלנדר יד
לחלק בתבנית סיליקון ולהקפיא
כשקפוא טוב
לטבול בשוקולד או לזגג מלמעלה שוקולד.
בהצלחה ובתאבון.......

יש כאן את המגנום לפני הציפוי ואחרי
רק לא הקפאתי נכון ונהיה קצת קרח מסביב.....(לא השתנה הטעם;))

צפה בקובץ המצורף 731600
אולי את או @hbecker יכולות לעזור לי-
אני רוצה להכין מגנום תות
יש לי תבניות ל-16 ארטיקים
יש לכן מתכון?
ואני רוצה לצפות בשוקולד לבן, במה לערבב אותו?
תודה רבה!
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אולי את או @hbecker יכולות לעזור לי-
אני רוצה להכין מגנום תות
יש לי תבניות ל-16 ארטיקים
יש לכן מתכון?
ואני רוצה לצפות בשוקולד לבן, במה לערבב אותו?
תודה רבה!
שוקולד לבן תערבבי עם כף שמן
ואת המתכון את יכולה להכין בדיוק כמו עם המנגו
בערך כוס וחצי תותים ל1 ריצ'
אבל לא ניסיתי זאת.
כדאי לשמוע את חוות דעתה של השפית המומחית @hbecker
שודאי תדע יותר ממני
בהצלחות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה