תרשה לי לחלוק עליך.חשוב להבהיר. אין היום כלל ייצור של nintendo ds lite.
כבר למעלה מ-10 שנים.
כפי הידוע לי, כל החדשים למיניהם - הם מחודשים ומתהדרים באריזות חדשות ומקוריות.
וכל המשקיע בהם, במפורש, שם את כספו על קרן הצבי, מניסיון כואב.
אגב, למרבה הפלא לסבתי יש את הגמבוי הנ"ל, בגירסה המקורית ולא המחודשת, כיון שהוא נרכש לפני כ-15 שנה,
ועשרות נכדים בלי עין הרע, ובלי גוזמה, משחקים בו להנהתם.
ובלא זהירות יתרה, בלשון המעטה.
והוא עדיין חי וקיים, בועט ונושם.
השאלה לא מובנת הכרטיס המצולם הוא של גמבויי ושם המשחק דרייבר איפה נכנס פה סופר מריו לסיפוראשמח לשאול מי יודע היכן משיגים כרטיס זה לגימבוי משחקי סופר מריו
תרשה לי לחלוק עליך.
אני מוכר כבר המון זמן (למעלה משנה) ומתקן, ומשום מה אני לא מקבל את הטלפונים שאני אמור לקבל לפי דעתך.
גילוי נאות, אני מתקן את המקוריים ומוכר.
אבל גם לאלה שאצל סבתא שלך יש בעיות.
שימו לב לתשובה שנגמרה כאןמובנת
ראשית, יש לי מחיר מיוחד תמיד.דרך אגב קטונתי , חנות שמתקנת, לא תמיד חוזרים מהסיבה הקטנה... שלא רוצים לזרוק עוד כסף לפח
הייתי צריכה להחליף מכונה יחסית במצב טוב, רק צריך לבדוק זה, ולהחליף גומי, ורק קנינו חדש, כי כל התיקונים כולל להביא בעל מלאכה , לפי ההמלצה היה עדיף לקנות חדש,
יתכן ששוה לבוא לתקן אצלכם האם יש מחיר מיוחד למי שיבוא דרך פרוג???
תחפשו באתרים כמו איביי זה דבר קשה להשגה (בלי שום קשר למחיר) כיון שאלה כרטיסים ישנים מאוד בדרך כלל מוכרים אותם בערמות וקשה לאתר משחק מסויים.בקשר לכרטיס , אני מחפשת כרטיס זהה לגמבוי עם משחקי מריו, מה שיש לי לא מוצלח, מחפשת להחליף לקנות, הבנתי שזה לא סיפור יקר
איך אפשר ליצור קשר איתך ? אין לי אפשרות לשלוח הודעות בפרטיראשית, יש לי מחיר מיוחד תמיד.
שנית, אני נותן אחריות למוצרים שלי ככה שאמורים לחזור אלי.
שלישית, לא באתי לשווק את עצמי, בוודאי לא בצורה כזאת מכוערת, אני מרגיש לרגע משווק של פורוואר.
היו פה שאלות עיניניות.
וכמבין גדול בנושא מכמה סיבות שאחת מהם זה הנתונים שאני שומע מקליינטים שבאים לקנות אצלי, אז בודאי יש לי מה להחכים, את מי שרוצה כמובן.
אגב, להרבה שמגיעים לתקן אני מציע לקנות, כי באמת זה לא שווה את התיקון והמחיר של המכשיר הוא בדיחה.
@קטונתיתחפשו באתרים כמו איביי זה דבר קשה להשגה (בלי שום קשר למחיר) כיון שאלה כרטיסים ישנים מאוד בדרך כלל מוכרים אותם בערמות וקשה לאתר משחק מסויים.
אני גם מחפש רעיון בלי להשאיר כאן פרטיםאיך אפשר ליצור קשר איתך ? אין לי אפשרות לשלוח הודעות בפרטי
מטבע הדברים ככל שהמשחקים מתקדמים אתה נצרך לסינון יותר כבד.שאלת תם.
אין לנינטנדו דגמים יותר מעודכנים? קונסולות משחק עכשוויות שלא צריכות מסך שלושת אלפים אינץ׳?
למה ההתעקשות לקנות מוצר שייצורו הופסק לפני עשור?
תודה רבה.אני גם מחפש רעיון בלי להשאיר כאן פרטים
מטבע הדברים ככל שהמשחקים מתקדמים אתה נצרך לסינון יותר כבד.
לדוגמה הds lite הפופולרי נוצר לפני 15 שנה באותה התקופה האינטרנט לא היה נפוץ לכן הוא ללא אינטרנט.
הdsi שנוצר אחריו היה מתקדם יותר ויש בו אינטרנט! אמנם ללא דפדפן אבל אינטרנט!
בשניהם המשחקים היו אותם משחקים עם אותה גרפיקה, שיש לומר שישנם משחקים שלא יכולים להכנס לבית יהודי!!!
לאחר מכן נוצר 2ds/3ds שהם ברמה אחרת עם גרפיקה חזקה והמשחקים נצרכים צינזור כפול ומכופל שלא נדבר על הדפדפן ששמו בפנים לכן הds lite הוא הכשר ביותר לאחריו ישנם כאלה שהצליחו להכשיר את ה2ds/3ds את הdsi לא ידוע לי שהצליחו להכשיר ברמת תוכנה אלא ברמת חומרה. (לקרוע את האנטנה) יש מבין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: