שתיקה זה דבר משעמם, בטח לבנאדם שעובד מול מחשב 7-8 שעות ביום..שתיקה רועמת
..מעניין מה זה אומר.
שומעים מוזיקה שאוהבים.בוקר טוב חברים!
בזמן האחרון אני מתחיל לעבוד יותר ויותר זמן בציור, ושמתי לב, שאני חייב לשמוע משהו ברקע, הבעייה היא שלא כל דבר אפשר לשמוע, ולפעמים זה רק מוציא אותך מהריכוז..
אז מה אתם שומעים במהלך עבודה על ציור / קומיקס ?
פעם כבר העלה דיון כזה אבימיבוקר טוב חברים!
בזמן האחרון אני מתחיל לעבוד יותר ויותר זמן בציור, ושמתי לב, שאני חייב לשמוע משהו ברקע, הבעייה היא שלא כל דבר אפשר לשמוע, ולפעמים זה רק מוציא אותך מהריכוז..
גם אני מרגיש ככה, ששירים עם מילים מפריעים לריכוז.. אלא אם כן מדובר בשפה שאני לא מכיר..מנגינות יאני!!
מומלץ-- במיוחד לציורים ארוכים שאין זמן בכלל להקשיב למילים כי זה מוציא מריכוז.
פעם אבימי העלה כזו שאלהבוקר טוב חברים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: