נכתב ע"י saryoram;331450:לעניות דעתי גם יחס טוב רק בגלל שאתה לקוח זה עלבון.
סיפר לי חבר עולה מצרפת ששם יש נימוסין: לקוח תמיד פותח את דבריו ב "שלום" ולא "כמה זה עולה?" כל קניה מסתיימת ב "אני מודה לך! לא אני מודה לך!" וכו'
אמרתי לו שעם נימוסים כאלה אני מעדיף שלא יהיו, הכול רק מן השפה ולחוץ. אני מעדיף אמת על פני צביעות.
חלילה אני לא בא לומר שכל מי שנותן יחס טוב ללקוח הוא צבוע, נתקלתי ביהודי ש"אינו מניח תפילין של ר"ת" שהאיר לי פנים בתור לחדר מיון בדיוק כמו בחנות שלו, למרות שלא ידע שאני לקוח.
נכתב ע"י גרפידפוס;331466:אפשר להגיב מצד "בית דפוס חרדי"?
אולי הלקוח מקבל יחס "כמים פנים לפנים"?
כשלקוח חרדי נכנס, אתה כבר יודע שבלי להתווכח על הכסף, זה לא ילך! ואם כבר תסדר איתו - תצטרך לקחת לביתך את החומר ובערב (אחרי שהעסק סגור) - הוא יבוא אליך הביתה לקחת. אצל הלא חרדים-זה לא עולה בראש אפילו, לבוא אחרי שהעסק-סגור!
תשלום - תצטרך להזכיר לו כמה פעמים.
מה לעשות? אני בתחום עם דתיים ושאינם דתיים וכך זה כמעט תמיד!!!
ודרך אגב - אצלי למשל - אף לקוח - לא מובן מאליו!!!
אז נסו את היחס אצלנו בכפר... למרות שהחרדי הממוצע - רוצה אחרי שעות העבודה הנורמליות - מקבל ועוד ועוד
עם השתדלות ליחס הכי אכפתי ומתחשב לכל אחד באשר הוא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: