מוזמנים להעלות לאתגר את הרעיון והכיוון הכי יפה!גאוני!
מתבשלים לי כבר כמה כיוונים בראש
זה משלב היסטוריה במדע בדיוני?יש לי משהו במדע בדיוני- אפשר? (קטע מתוך סיפור בהמשכים/ ספר עתידי, שמשלב קטעי היסטוריה ומדע בדיוני יחד)
אולי כן כדאי לערוך את הקטע, ככה יהיה קל יותר לקרואסליחה על האורך, זה פשוט העתק הדבק
ראשית, אם סימנתי תודה זה אומר שהסיפור כתוב יפה, והיה לי כיף לקרוא אותו.@אליהו פ אם סימנת תודה זה אומר שאישרת שמתאים לאתגר?
אם זה עומד בכללי האתגר - כן.אפשר להעלות שוב משהו שכתבתי לאתגר דומה בעבר?
אני חושבת שזה תלוי באיזה סגנון אתה כותב יותר יפה, אחרי הכל - מה שמחפשים פה זה כתיבה יפה.יש לי שני רעיונות לסיפור, אחד סיפור מהעבר בהווה, ואחד מההווה לעבר, מה אתה יותר מעדיף? ומה נראה לך שיקבל יותר פידבקים ותודות? (בסוף הכל בשביל הלייק...).
את ההכי יפה שלך תעלה לאתגר.יש לי שני רעיונות לסיפור, אחד סיפור מהעבר בהווה, ואחד מההווה לעבר, מה אתה יותר מעדיף? ומה נראה לך שיקבל יותר פידבקים ותודות? (בסוף הכל בשביל הלייק...).
זכור לי שכבר היה פה משהו כזה.שאלה לציבור.
ניק שעוד לא נכנס לקהילת כתיבה, שלח לי בפרטי סיפור יפה שכתב שמתאים לאתגר.
השאלה היא, האם אני יכול להעלות את זה במקומו באתגר?
כמובן שהוא לא יכול לזכות באתגר מכיוון שהוא לא יוכל להעלות את האתגר הבא...
אבל האם זה אפשרי מבחינת חוקי האתגרים בשביל לזכות את הציבור?
תעלה לנספחשאלה לציבור.
ניק שעוד לא נכנס לקהילת כתיבה, שלח לי בפרטי סיפור יפה שכתב שמתאים לאתגר.
השאלה היא, האם אני יכול להעלות את זה במקומו באתגר?
כמובן שהוא לא יכול לזכות באתגר מכיוון שהוא לא יוכל להעלות את האתגר הבא...
אז להעלות את זה כאן?לא. ראה בחוקת הפורום. בהצלחה.
ה. לא ניתן לפרסם שיתופים או הודעות בשם משתמשים אחרים שאינם חברים בפורום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: