נראה לי רובם לחיידר "חכמת שלמה" בסנה"מ, או "חוות דעת"האם יש שם מוסדות ליטאיים? לאן המשפחות הליטאיות שכן גרות באזור שולחים את הבנים?
מכירה את השכונה ואת אופיה. צפויות לה שנים טובות יותר ובנוסף למרכזית שלה = השקעה שווהבשכונת שמואל הנביא יש אוכלוסיה מהשכבות החלשות יותר אבל כבר מתחיל להשתנות ויש שם יותר ויותר ליטאים.
האם יש עוד מקום חרדי ומרכזי (לא כמו נוה יעקב או רמות )שהמחירים שם יותר נמוכים מהשכונות היוקרתיות (מחירים בסדר גודל של המחירים בנווה יעקב)
חוויה מיוחדת...אחרי צהרים משחקים בעיקר עם ילדי הצאלמרים...
שמואל הנביא הרבה יותר יקר מנוה יעקב,מה המחירים היום באזור של שמואל הנביא?
האם יש שם מוסדות ליטאיים? לאן המשפחות הליטאיות שכן גרות באזור שולחים את הבנים?
האם יש עוד מקום חרדי ומרכזי (לא כמו נוה יעקב או רמות )שהמחירים שם יותר נמוכים מהשכונות היוקרתיות (מחירים בסדר גודל של המחירים בנווה יעקב)
המחירים שם עדיין שפויים בגלל האוכלוסיה שם, יש שם בלגנים קצת.
הימור שלי תוך כמה שנים המחירים שם מזנקים, ברגע שהאוכולסיה קצת תתחיל להשתנות ויתחיל קצת הפינוי בינוי.
רוב הדירות הן דירות שיכונים ישנות עם תשתיות זוועה שגם שיפוץ לא יעזור להן, רק פינוי בינוי.
הרבה דירות רכבת (חדר יוצא מתוך חדר)
את כותבת ששיפצתם לגמרי, ז"א שאתם לא בונים בכלל על פינוי בינוי?קניתי שם לפני כחצי שנה,
ממליצה מאד מאד,
המחירים עוד יחסית שפויים,
אזור מרכזי,
והאוכלוסיה לגמרי משתנית,
הצביון שם בשנתיים האחרונות התחלף לבלי הכר,
בענין הדירות-
המפרטים שלהם באמת לא מומלצים אך אנחנו שיפצנו מהיסוד ויצא מפרט מדהים,
ממליצה בחום(גם מאינטרסים אישיים ע"מ שיגיעו כמה שיותר אנשים משלנו למקום,,,)
בכל שמואל הנביא צפוי להיות פינוי בינוי?הבניין שלנו עדיין לא התחיל בתהליך ולכן זה ייקח זמן רב יותר,
מה שכן-
הדירה עלתה לנו זול באופן משמעותי כך שיכולנו לשפץ את הדירה,
ישנם בנינים שכבר ממש בשלבי סיום של התהליך רק שהמחירים שם כבר בהתאם,
עוקבתרחלי, תוכלי להיות יותר ספציפית- לגבי רחוב/אזור בתוך שמואל הנביא? מחירים? התפתחות עד היום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: