כנראה שאת מהמגזר החסידי, שם הכינוי 'פרנקים' הוא כינוי מקובל לציבור בני עדות המזרח.@שלחן עורך מותר לשאול על מה הכעס???
@שלחן עורך מותר לשאול על מה הכעס???
הוא ענה לך בתגובה לפנייינו, מחכה לתשובה!
@emma כנל. על מה הכעס?
נכון שאני מהציבור החסידי. לא נכון שהכוונה לבני עדות המזרח!כנראה שאת מהמגזר החסידי, שם הכינוי 'פרנקים' הוא כינוי מקובל לציבור בני עדות המזרח.
זה באמת כינוי גנאי. אבל הכוונה שלי לנערי שוליים. חושבת שרוב האנשים הבינו למה כוונתי...בעולם הרחב זה כינוי גנאי
הבנתי שזה נעשה בשגגה, אבל זה כינוי שצורם מאוד לציבור יקר וגדול.נכון שאני מהציבור החסידי. לא נכון שהכוונה לבני עדות המזרח!
זה באמת כינוי גנאי. אבל הכוונה שלי לנערי שוליים. חושבת שרוב האנשים הבינו למה כוונתי...
ואם לא- אז מתנצלת שלא הסברתי את עצמי ברור.
זה רחוב שיוצא מאביי /מרבי חנן.תגידו לי רחוב מר עוקבא זה רחוב צדדי אוו די במרכז שוה ללכת לשם אוו שזה רחוק מהכל
לאט ובטוח.איך המקום מבחינת חנויות, מכולת או סופר, יש משהו ברחוב חנן או לפחות קרוב לשם?
איזור מושלם ונוחאני מחפשת דירה ברב חנן הציעו לנו כמה דירות באיזור 1-11 אנו לא מכירים שם ולכן נשמח לשמוע כלמה שיש לכם להגיד סוג שכנים קרבה למכרז מסחרי תחבורה מיבורית ועוד תודה
אתם יודעים מאיזה בנינים הנוף?איזור מושלם ונוח
יש סופר בינוני קרוב
תחנות אוטובוס במרחקים סבירים
בתי כנסת מכל המגוון
ולחלק יש גם נוף מהמם
הבניינים שבצד הזוגי בדירות שבצד לנוף ולא לרחובאתם יודעים מאיזה בנינים הנוף?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: