Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
ראשית הכותרת- מלחיצה. וזה טוב, כי היא מעוררת תגובה.

השנקל שלי: פשוט לכתוב, ולכתוב, ולכתוב.

ולהתפלל להקב"ה שישלח שפע, ורעיונות.

פנינה ריימונד

הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai

פרוגיוזרית

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
הפוסט שלך באתגר מקסים, כך שקשה להבין על מה את מדברת.

ושימו לב לתגיות :)
אני מתארת לעשצמי שהן באדיבות ה @פנס בערפל

שרלוט

משתמש סופר מקצוען
הזורעים בדמעה ברינה יקצורו
בא יבוא ברינה.
מקסים מה שכתבת באתגר. אהבתי מאד!

רוח סערה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בא יבוא - אני מזדהה אתך לגמרי- קרה לי לפני כמה ימים, כשראיתי את ה"שליפות" הקורעות של חברי הפורום באתגר של חודש תשרי, ואחר כך התחלנו להיות מופגזים בבלדות הגאוניות והמשובחות של טחינה.

כל כך נחלשתי, אז, ונפלתי בדעתי עד שרציתי לוותר על כל הקריירה הספרותית שתכננתי לעצמי לעתיד. אך באותו הרגע ממש החלטתי שאני ב"דווקא" לא אוותר ואראה לו "מה זה" לברנש המחליש, ואשב לכתוב בלדה. שתצא מה שתצא, העיקר להוציא. (ממש כמו אלה שחוזרים מהר להגה לאחר תאונה, כדי לא לפתח חרדה והימנעות)
ואז התיישבתי 4 שעות ויצא לי זה http://www.prog.co.il/threads/בלדה-אינסופית-על-גוק-תמים-ומלחמת-אבירים-ניצחת.324276/ . (איך הופכים מילה לקישור- הצילו!!) ושתדעי לך שזה לא בא בקלות, ועדיין לא מתקרב לקרסוליים של הכותבים המשופשפים, אבל אף על פי כן, ודווקא בגלל שזה לא הז'אנר הטבעי שלי, קיבלתי מעצם ההתנסות דחיפה של חיזוק להמשיך ולכתוב, כי כל כתיבה נוספת משחררת את הלחצים, וגורמת למילים נוספות להשתחרר.
אגב, העצה שמישהו כאן יעץ על "לשפוך" על המסך, בשפה הכי בסיסית ועילגת שיש, ורק אחר כך לערוך ולשפץ- היא אדירה, ותמיד מפיקה תוצאות מקסימליות. האח"כ יכול להיות גם מחר. או עוד שבוע.
ואולי אקשה מעל במה זו קושיה שמנקרת זמן רב-

אם כותבים וכותבים וכותבים, לא יכולה לקרות פעולה הפוכה- שבמקום להשתבח עם הזמן- נגמרים הרעיונות, והביטויים כבר נשחקים וחוזרים על עצמם בחוסר אלגנטיות משווע ?

מה אומרים המנוסים????

בא יבוא

משתמש מקצוען
חברה, רק רציתי להוכיח לכם משהו!!!

ועל כך ועל (נל"ה) בפעם הבאה.

בא יבוא

משתמש מקצוען
ממש ממש לא. לגמרי לגמרי לא. אמת לאמיתה. רק שהעולם הוא לא שחור לבן. ופשוט אין לי זמן עכשיו להאריך

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה