שלחי לי מייל ובס"ד אשלח לך
אכןוגם אלי שלח
אצלי הוא הראה עצמו כאשה, אני מבין שאצלכם הפוך. הלא דבר הוא?
לא בטוח שזה אכן אישה ויתכן שזה נועד לדוג מתחזים......צריך להיזהר גם כן לא להיות שוטה, אני לא ישכח את ההודעה שפורסמה לפני כמה חודשים על אשה צעירה (גילאי ה20) שמחפשת עבודה בתחום מסוים פה בפורום והיא העלתה קורות חיים מלאים שלה כמו ששולחים לעבודה כולל מקומות לימודים, טלפון אישי, אימייל תאריך לידה ובאיזה סמינר היא למדה (דווקא סמינר מאוד נחשב). אני שלחתי לה בזמנו הודעה פרטית שלא להעלות לעולם כזאת הודעה בפורום ציבורי, וחוץ מתגובה בסגנון תודה לא עשתה כלום, ההודעה עדיין נמצאת פה בפורום.
בכל מקרה עצה טובה לכולם פה בלי קשר להטרדות, תעשו מייל נפרד לעבודה ותפרסמו רק אותו כשצריך.
אין קישור.בהזדמנות זו מזמינה אתכם להקנות לילדכם את חוקי המוגנות
תוכלו להוריד בקצרה - חינם- מהאתר.
לכל התוהים למה הוא מחק את המייל -
אם הוא מחק אותה מעצמו, זה כנראה כי הוא כבר הטריד ברמה כזו שניתן להתלונן עליו במשטרה. ואם הכתובת קיימת המשטרה יכולה לדעת לפי כתובת הIP של המייל היכן הבנאדם ממוקם ומיהו.
ואם גוגל מחקו - כנראה הם זיהו פעילות בלתי חוקית מאותו מייל
קיצר, אל תטרידו שלא ימחק לכם החשבון
שימו לב
הלילה בשעה 00.01 הפציע ניק חדש שהספיק להגיב עד שעה 00.57 על 8 אשכולות שכולם דרישות עבודה ובכולם הוא שואל מה המייל כנראה שאחד מ999 המנהלים שם לב והברנש נחסם
אם הוא הפציע בשעה 0:01 כנראה שהוא המתין ליום הזה שבו הוא יוכל להתחיל לכתוב כאן..איך הוא יכול להגיב מיד אחרי שפתח שם משמתמש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: