לא מקורי!!אשתי אמרה שהצמיד שקניתי לה גדול מדי,
אז הוא ירד מהפרק.
לא מקורי!!לעולם לא אשכח את הרגע בו הבנתי
שיש לי בעיה רצינית עם הזיכרון.
לא מקורי!!אחיין שלי ביקש שאקרא לו ספר,
אמרתי לו שזה שם ממש מוזר!
× אין להמשיך משחק מילים לאחר שאחד כתב עליו חידוד, אלא אם כן הוא היה עומד בפני עצמו.אחותי ביקשה ממני לקרוא לה כשהארוחה מוכנה, זו אמנם בקשה ממש מוזרה אבל אני מכבד אותה
× אין להמשיך משחק מילים לאחר שאחד כתב עליו חידוד, אלא אם כן הוא היה עומד בפני עצמו.ניק אחד ביקש שאקרא לו @מקצה הארץ-:) , אמרתי לו שאין לי כוח...
ניק שני ביקש שאקרא לו @איש אחד הלך , קראתי לו, אבל הוא כבר הלך.
× אין להמשיך משחק מילים לאחר שאחד כתב עליו חידוד, אלא אם כן הוא היה עומד בפני עצמו.@אני בודק אם יש עוד עקיצות על שמות הניקים פה.
אחותי ביקשה ממני לקרוא לה כשהארוחה מוכנה, זו אמנם בקשה ממש מוזרה אבל אני מכבד אותה
זה עומד בפני עצמו לגמרי, והיה יכול להיכתב גם בלי קשר× אין להמשיך משחק מילים לאחר שאחד כתב עליו חידוד, אלא אם כן הוא היה עומד בפני עצמו.
תודה על הפירגון והעידוד..נשכחו כאן כמה כללים, והאשכול יורד ברמתו מאוד. חבל.
תזכורת:
הודעת מנהל:
× האשכול לחומרים מקוריים בלבד!!!
× אין להמשיך משחק מילים לאחר שאחד כתב עליו חידוד, אלא אם כן הוא היה עומד בפני עצמו.
× כתיבת הודעות שאינן קשורות למשחקי מילים, עלולות לגרום להרחקת המשתמש מהאשכול.
מקור
לא מקורי!!
לא מקורי!!
לא מקורי!!
זה נקרא שהוא ציפה ממך להוריד ציפיהזה נקרא שהוא פיצה אותי?
לקחתי סוללת עו"ד, ולא הצליחו..
"סוללה חלשה"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: