אני מחפש רק בקיוי.
אם כבר אז כבר, אפשר לנסוע לעובדה ולהוריד את המחיר ל- 82 ש"ח בלבד! (לפרקפורט).אפשר לנסוע כבן אדם ישר, לנחות במינכן, ואח"ז להמשיך לברלין
הבנתי מהכתבה בגלובס שאם זה קורה כמה פעמים הם כן מכניסים לסוג של רשימה (בלתי חוקית בעליל) שחורה.מחדדת את השאלה:
מי שטס הרבה ורוצה לחסוך, אבל לא מחפש את הדיל הכי זול עבור טיסה של פעם בחיים, האם יש מצב שתעלול כזה "ישרוף" אותו בחברה, והוא ייכנס אצלם לסוג של 'רשימה שחורה' וכל החיים יצטרך להמנע משירותיהם?
אז יכול להיות שיצא שכרו בהפסדו.
או שזה רק לגבי חזור של אותה טיסה?
אכן, סקייסקנר יותר זול משמעותית מקיווי, וכן גוגל טיסות גם מאוד זול.מניביון סקייסקיינר יותר זול מקיווי. רק שימו לב שהם שולחים עוגיות. כך שלא כדאי לחפש יותר מדאי על אותו יעד. ושם יש גם אפשרות לחפש לכל היעדים בו זמנית ולא ליעד ספציפי , מה שלפעמים מוזיל מעט , מאשר חיפוש ממוקד.
לא הבנתי תסביר קצת יותר בבקשהאני מחפש רק בקיוי.
אם כבר אז כבר, אפשר לנסוע לעובדה ולהוריד את המחיר ל- 82 ש"ח בלבד! (לפרקפורט).
https://www.kiwi.com/il/search/tel-.../no-return?sortAggregateBy=price&sortBy=price
אפרופו קיוי, קבלו צילומסך שעשיתי לפני כמה חודשים.
13 ש"ח טיסה... הזוי!! מה ההסבר בזה???
צפה בקובץ המצורף 450982
להסביר מה?לא הבנתי תסביר קצת יותר בבקשה
מדינת ישראל משלמת לחברות הללו 60 יורו לנוסע לטיסות לעובדה, לכן שווה להם אפילו לקחת נוסעים בחינם (מחיר בסיס) כדי לקבל את המענק.טיסה לחו"ל ב-13 ש"ח פשוטו כמשמעו.
יש אפשרות להגיע לליזנסק בגרושים, אני עושה את זה כמה פעמים בשנה, לגבי אדר ב' קצת מאוחר לדיל טוב. אבל מי שמוכן לספוג קונקשן ארוך במיוחד יש. ויש רכבת הוורשה לליז'נסק ב40 שקל, נסעתי והיה מצויין, צריך קצת אומץ , וקסקט על הראש. התחנה ממוקמת בליזנסק כ 10 דקות הליכה מהציון. העדפתי את זה מאשר לשכור רכב.באיזה סוגי חברות / טיסות יש קונקשיינים בתוך אירופה?
ואם כבר אז כבר תנו קומבינה לליזענסק
אם שייך כמובן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: