לי ידוע שזה כתר כסףסתם מענין
משהו פעם חשב על המילים סילבר קרוס?
בעברית זה "צלב כסף"
לי אישית קשה לשים ילד יהודי טהור בכזאת עגלה.....
קרוס זה צלב כפי שידוע לילי ידוע שזה כתר כסף
יש להם שירות פצצה! דיברנו איתם המון בטלפון ותמיד ענו על הכל בסבלנות.מישהו מכיר חנות רב קט באילת ויודע איך הם מבחינת אמינות?
וואו ממש עזרת לי. הם מציעים לי מחיר מעולה ומוכנים לשמור כמה חודשים עד שיגיע לאילת אם אשלם 100 שח באשראי. רציתי רק לוודא שאפשר באמת לסמוך עליהם...יש להם שירות פצצה! דיברנו איתם המון בטלפון ותמיד ענו על הכל בסבלנות.
והם משווקים מורשים של בוגבו, אז אפשר להאריך את האחריות.
בשמחה, גם אנחנו שמרנו חודש ב 100₪ , אפשר לסמוך עליהם.וואו ממש עזרת לי. הם מציעים לי מחיר מעולה ומוכנים לשמור כמה חודשים עד שיגיע לאילת אם אשלם 100 שח באשראי. רציתי רק לוודא שאפשר באמת לסמוך עליהם...
אם קיימת היום עגלה בשוק שלא נופלת מבוגבו מבחינת נוחות, איכות ויופי (ושכל חלקי העגלה יורדים לכביסה - מעלה כמעט ייחודית לבוגבו), אשמח מאוד לשמוע על כך ולהנות מעגלה שווה "וקצת פחות" נדושההה.אחרי שלכולם יהיה כזאת עגלה.
מענין מה תהיה העגלה הבאה שתהיה ניתנת להשגה שוב רק למאיון העליון....
נונהאם קיימת היום עגלה בשוק שלא נופלת מבוגבו מבחינת נוחות, איכות ויופי (ושכל חלקי העגלה יורדים לכביסה - מעלה כמעט ייחודית לבוגבו), אשמח מאוד לשמוע על כך ולהנות מעגלה שווה "וקצת פחות" נדושההה.
מנסיון?נונה
הגיע היום לבני ברק וירושלים סחורה חדשהמישהי יודעת איפה נשאר?
רוצה היום בבני ברק
יש לקנות רק אמבטיה?הגיע היום לבני ברק וירושלים סחורה חדשה
אולי גם לשאר הסניפים
מבדיקה שעשיתי מדובר בבוגבו המקורי פשוט אושר עד עשו יבוא מקביל
כמו"כ זה עם אחריות מלאה הם אומרים בסניף שאם יש בעיה אפשר פשוט לפנות אליהם והם יעבירו את זה לבוגבו
(בדיוק כמו בחנויות הרגילות)
אפשר לקנות רק אמבטיהיש לקנות רק אמבטיה?
זה מתאים לבי 5?
כמה עולה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: