יודע איזה סוג?אושר עד שמגר ירושלים יש טיולונים
כן השבוע ראיתייודע איזה סוג?
מישהו יודע האם עדיין קיים באושר עד? את הבי 6?
הטיולון לבד גם במוצצים וגם בבייבי סטאר 2610 ש"חעגלת תינוק מגיל לידה | מוצצים
מחפשים עגלת תינוק מגיל לידה? אצלנו ברשת חנויות מוצצים ניתן למצוא עגלת תינוק מגיל לידה ממגוון מותגים מובילים. ניתן להזמין ולבצע איסוף עצמי מהחנות.www.motsesim.co.il
יש מי שיודע לומר אם השירות שלהם טוב, והאם יש להם אחריות יבואן רשמית?הטיולון לבד גם במוצצים וגם בבייבי סטאר 2610 ש"ח
בייבי סטאר (הסניף בי-ם רמות) ממש טובים.יש מי שיודע לומר אם השירות שלהם טוב, והאם יש להם אחריות יבואן רשמית?
ניתן לראות שגם שם אותו מחיר 3990 ש"חבביבי סטאר3900 או 3950 משהו כזה
אמרו לי בשירות לקוחות של בוגבו שהאמבטיה של ה-6 מתחברת ל-5 אז כנראה שהחיבור זההאמבטיה בי5 מתחברת לעגלה בי6?
לפי דעתי אם קונים עכשיו עדיף בחנות עגלות. זה יוצא כמעט אותו מחיר ואחריות יבואן.מישהי יודעת אם עדיין יש את המבצע על עגלת הבי-6 בסניפי אושר עד בירושלים
בייבי סטאר. אני הייתי בסניף פיזית, שירות מצוין. באתר שלהם יש כתובת מייל (אצרף) של השירות לקוחות וענו לי ממש בסבלנות על כל שאלה.ובנוסף לגבי האתר, אני יכולה לסמוך? זה אתר מוכר? הזמנת משם פעם?
מישהו יודע בוודאות?אמבטיה בי5 מתחברת לעגלה בי6?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: