עד מתי הסייל?
גבעת שאולמאיזה סניף הטרמפולינה?
הכל היה הבוקרמישהו היה היום בגבעת שאול ויודע להגיד אם יש שם את העגלות בובה, התלת אופן, השואב אבק והמזוודות?
בסניף רב שפע אין כלום!!!
בראשון בערב היה את התלת אופןמאיפה התמונה הזו? בגב"ש לא היו המוצרים הללו
הייתי שם בסביבות חמש והיה שפע עצום של מגנטים. מכל הסוגים.לכל המעונינים במגנטים בקופסא - בסניף בני ברק כבר אין,
וכן בובות ניו יורק בבוקר נשארה רק דוגמא אחת, לא מהיפות שלהם
אבל הכסא לחוף והערסל ירדו ל 20 שקל
אני מדברת על המגנטים בקופסא השחורה שעלו 70הייתי שם בסביבות חמש והיה שפע עצום של מגנטים. מכל הסוגים.
הם מוכרים גם אוכל?יש מבצעים גם על אוכל?
חחחהם מוכרים גם אוכל?
כןיש מבצעים גם על אוכל?
בסניף גב"ש היה הרבה מאוד נכון להיום. לא נראה לי שיקחו ממך הזמנה טלפונית.מעוניינת לקנות 100 יח' מהכסאות ים המתקפלים.
אשמח למידע באיזה סניף המבצע קיים (ונשאר במלא) והאם יש אפשרות להזמנה טלפונית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: