אמממ...
אפשר לנסות...
ממה שהבנתי
הם קיבלו מאנשים המון קרטיבים אז הם התחילו לחלק את זה...
עברתי במחסום במוצאי שבת זה היה נראה כמו בר בחתונה המון בקבוקים של שתיה מתוקה ועוגיות וכוסות שאנשים הביאו להם.
אמממ...
אפשר לנסות...
ממה שידוע לי, אין הנחות לבידודלמי שבסגר.
מועד הבא זה רק באנגלית.
אבל שבוע הבא יש בגרות באזרחות ואין מועד ב', זה רק להשלים שנה הבאה..
אין איזה הנחיות על זה של משרד החינוך \ הבריאות???
אם זה אותה סחורה נחמדה, הכל טובחברה שמעו מה שאני אומר לכם,
שמעתי מראש מנהלת רובע ז שעד עכשיו לא היה מספיק כוחות משטרה מחר יום א הם הביאו תגבורת של 70 שוטרים
תתקוננו בהתאם
נכון מאד!צודק!
גם אצלנו (ביציאה מרובע ג') השוטרים ממש נחמדים,
ראיתי שגם פה הם חילקו קרטיבים לנהגים ולסתם אנשים שעברו,
לא נתנו לקלות לעבור, אבל גם לא עשו מידי בעיות כשבאמת צריכים לעבור.
ציון 100%
ובכללי, באשדוד השוטרים אחלה (לא רק עכשיו..)
"מי כעמך ישראל"ממה שהבנתי
הם קיבלו מאנשים המון קרטיבים אז הם התחילו לחלק את זה...
עברתי במחסום במוצאי שבת זה היה נראה כמו בר בחתונה המון בקבוקים של שתיה מתוקה ועוגיות וכוסות שאנשים הביאו להם.
מקור?חברה שמעו מה שאני אומר לכם,
שמעתי מראש מנהלת רובע ז שעד עכשיו לא היה מספיק כוחות משטרה מחר יום א הם הביאו תגבורת של 70 שוטרים
תתקוננו בהתאם
מקור?
שמעתי מראש מנהלת רובע ז
הוא יוצא?? לא נראה לי שפעיל...יש למישו מושג מאיפה קו 350 יוצא עכשיו? באשדוד בגלל הסגר?
ראיתי אותו ביום חמישי על בני ברית מכיוון ה' לכיוון ג' .יש למישו מושג מאיפה קו 350 יוצא עכשיו? באשדוד בגלל הסגר?
קישיקוש מקושקש שום חסום ושום נעלים אפילו לא בתחילת הסגר מה הקשר בינו לבין הרבעים האחריםהיציאות/כניסות של רובע ו' ברובן חסומות כי הרובע גובל ברבעים שבסגר. לכן האוטובוסים לא נכנסים גם לרובע זה.
אני אמרתי לשוטר בכניסה לח שאני צריך להביא אוכל למישהו בבידוד ונתן לי להכנס בלי בעיות מיוחדותטוב, בהחלט תגברו את השוטרים
מי שרוצה תמיד יכול לצאת ולהכנס, אבל כבר יותר מסובך
כניסה לרובע ח' חסומה - נותנים בקושי רב ואחרי בדיקות לצאת ולהכנס
כניסה לרובע ז מכביש S - סגורה, אבל מדב גור פתוחה ואף ללא מחסום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: