זה מיבש עם צינור או בלי?קניתי אתמול נראה מצוין מיבש מקסים את הבגדים, יש אור בפנים כשפותחים את הדלת, נראה כמה זמן יחזיק מעמד.
התמונה של ה80 זה מראשון לציון, יותר נכון מהפרסומות של אושר עד על המחירים שם,תוכל לפרט איזו תמונה מב"ב ואיזו מראשל"צ?
תודה
בבוקר היהיש כאילו שהיו היום באושר עד בבית שמש אני צריכה סירים.
יש מצב שאת מודדת לי מידות מדויקות שלו? תודה!קניתי אתמול נראה מצוין מיבש מקסים את הבגדים, יש אור בפנים כשפותחים את הדלת, נראה כמה זמן יחזיק מעמד.
יש כאילו שהיו היום באושר עד בבית שמש אני צריכה סירים.
מישהו קנה מגנטים ויודע אם זה באמת עם חלקים פחות מוצלחים כמו שמישהו כתב פה?
מישהו יודע איפה נשאר מהכיסא הזה??????? תודה!לשבת עליו,
אני רגילה לכסא מטבח ומסתבר שהוא יותר נוח לי , וזה שזה זז(בגלל הגלגלים) אני לא מסתדרת,
הוא נראה מצוין ויפה
אתמול ראיתי בבי"שמישהו יודע איפה נשאר מהכיסא הזה??????? תודה!
הייתי באזור 19:00 היו הרבה סירים אבל לא הסתכלתי עליהם, כן אני זוכרת סיר לתנור נראה לי 50 ש"ח,יש כאילו שהיו היום באושר עד בבית שמש אני צריכה סירים.
בבית שמש לא ראיתימישהו יודע איפה נשאר מהכיסא הזה??????? תודה!
דבר ראשון תודה! מענין כל יום מחדשים את המלאי? אתמול למשל נגמר בבית שמש מיבשים ב499 מעניין עם היה היום מיבש?הייתי באזור 19:00 היו הרבה סירים אבל לא הסתכלתי עליהם, כן אני זוכרת סיר לתנור נראה לי 50 ש"ח,
היו 2 סוגים של סירים חשמליים + כל מיני סירים, לא היה מחבת כפולה ב - 7.9.
פליימוביל - יש מזוודה קטנה ב - 30 וגם איזו מכונת שמצילה מטביעה (!) - 30
מכונים פליימוביל גדולה עם גרר - 80, מגנטים - נראה לי 80 או אולי 70 ועוד פליימוביל יותר יקרים
בבית שמש לא ראיתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: