דרוש מידע אורתודונטיה בירושלים

ברית

משתמש רשום
מחפשת אורתודנט טוב ובמחיר שפוי בירושלים
לבחור ישיבה אשמח להמלצות כולל אומדן מחירים

פישל לוי

משתמש מקצוען
ד"ר אוריאל בלוך בבנין שערי העיר, לא בטוחה שהוא הכי זול, אבל הוא מקצועי, עניני וחרדי.
029904030
אומדן מחירים זה ספציפי לטיפול

ברית

משתמש רשום
רק מעטים זקוקים לאורטודנט טוב בירושלים?
אשמח לשמות/המלצות/מחירים וכו'

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מטפלת אצל ד"ר צייכנר בבריאותת השן. פחות מרוצה מהעובדה שמטפל פעם ב10 שבועות. לא יודעת אם זו אג'נדה מקצועית או פשוט רצון לרווח ולקבל יותר פציינטים.
קבעתי תור לילד נוסף אצל ד"ר ברדן מדנטלית. שם הבנתי הרופא מלמעלה ויש עוד שעובדים איתו. כלומר שולח לסטאז'ר בחדר הסמוך לשנות את הגומיות וכו'. אני תוהה אם זה משפיע לרעה על הטיפול. עוד לא החלטתי. אשמח לשמוע חויות ממטופלים שלו. מחיר מאד טוב 6900 לטיפול בשתי הלסתות.

יונלה

משתמש מקצוען
כולל חב"ד בניהולו של ד"ר בלוסטוקי,
רופא מקצועי ומחירים זולים במיוחד
02-6284677

גיטל.

משתמש פעיל
דווקא רופא גבר או גם אורטודנטית טוב?
יש לך בכללית סמייל רוממה את דר יפעת זיו רופאה מומחית מהדסה סיימתי טיפול אצלה ומאד מרוצה סבלנית נחמדה ומרגיעה
והטיפול חוץ מהשבוע הראשון שלקח לשיניים להתרגל לא כאב בכלל (לקח שנה וחצי) עלה אזור ה5,800 אם אני לא טועה)
ויש את דר אורית נדב בסמייל מלחה ששמעתי גם עליה שמאד טובה מומחית
בהצלחה

studio-outline

משתמש מקצוען
אני עשיתי אצל ד"ר מייק טורצקי ברחוב עזה בירושלים.
תוך חצי שנה השיניים ישרות!
אם תרצי אכתוב לך תמס'.
בהצלחה:)

פישל לוי

משתמש מקצוען
אם יש לבחור בעיה מסובכת בשיניים כדאי שתלכו לכמה לקבל חוו"ד, כי יש גישות שונות, מה שהרוב ממליצים בד"כ הוא הנכון, ותפעילו גם חיישנים אישיים. - אנחנו כמעט פספסנו את האפשרות ליישור שיניים בגלל חוו"ד לא מספיק מקצועית.

ד' אוהב אותך

משתמש רשום
אני עשיתי אצל ד"ר מייק טורצקי ברחוב עזה בירושלים.
תוך חצי שנה השיניים ישרות!
אם תרצי אכתוב לך תמס'.
בהצלחה:)
מצטרפים להמלצה!
חוץ מהמהירות והמקצועיות גם המחיר זול יחסית.
חשוב לציין שהוא מטפל רק במקרים הפשוטים והרגילים כשאין סיבוכים כמו שן כלואה וכדו'.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה