עדיין צריכה?אשמח להמלצות על אורטודנט (יישור שיניים)
במאוחדת בירושלים
תודה!
אשמח גם לשמוע על אורטודנט טוב במאוחדת
(לפחות לנצל את מאוחדת שיא )
לא באלי להתפשר בגלל זה..
עדיין צריכה?
אני עשיתי באמרי בינה איפה שצור עבד הוא יצא לפנסיה ויש שם 2 רופאים שהוא הכשיר אותם והם מעולים מרוצה מאוד
למה אני מאוד מרוצה לא ראיתי שהשירות שם מזעזע דווקא קיבלתי שירות מאוד טובאני עשיתי במאוחדת וממש מתחרטת!!
עשיתי אצל צור באמרי בינה.
ובכלל לא הייתי מרוצה.
נכון, שילמתי פחות. אבל השירות המזעזע, החוסר בתורים, ההמתנות הארוכות. לא היו שווים את זה בכלל!!
תבררו טוב טוב לפני שאתם עושים ישור שיניים.
את היית בזמן שד"ר צור היה???למה אני מאוד מרוצה לא ראיתי שהשירות שם מזעזע דווקא קיבלתי שירות מאוד טוב
נכון לחכות שם זה מאוד מרגיז אבל הייתי בעוד מקומות של רופאי שיניים וחיכית הרבה זמן
ולכן סתם ככה אני לא אוהבת ללכת לרופא שיניים
לא הייתי מיד אחרי שהוא יצאאת היית בזמן שד"ר צור היה???
המזכירות שם בדרך כלל אדיבות. אבל כל ההתנהלות שם ממש ממש מעצבנת והמונית מאוד.
מרגיש לי שהיה שם עודף מטופלים. שפגע מאוד במטופלים האחרים.
תודה! אשמח לשמוע ספציפית אצל מי עשית.עדיין צריכה?
אני עשיתי באמרי בינה איפה שצור עבד הוא יצא לפנסיה ויש שם 2 רופאים שהוא הכשיר אותם והם מעולים מרוצה מאוד
זה בכל טיפולי השיניים של מאוחדת....מרגיש לי שהיה שם עודף מטופלים. שפגע מאוד במטופלים האחרים.
בסדר גמורתודה! אשמח לשמוע ספציפית אצל מי עשית.
אנחנו באמצע טיפול לבן שלי אצל דר' מרק ברמות, אבל הוא לא מקבל מטופלים חדשים והמחליף שלו מבני דודינו,
מה עשית בסוף?אפשר שוב המלצות עדכניות על אורטודנט מעולה במאוחדת בירושלים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: