אורחים לא רצויים :( מאיפה הם נחתו כאן?!

Rocks

משתמש רשום
קודם כל בוקר טוב לכולם!!
אצלי הבוקר לא התחיל כ"כ טוב :(
----אתמול לארוחת ערב טיגנתי שניצלים לשמחת הילדים.... נשאר לי כמה חתיכות, אבל זה היה עדיין חם, ולא שמתי במקרר.... אח"כ שחכתי מזה בכלל.....
היום בבוקר אני קמה ורואה את זה מונח על השיש, מכוסה חלקית- לא אטום.... אני חושבת לעצמי- זה עדיין טוב? כן/לא... לא יודעת, טוב קודם אני אשים את זה במקרר אח"כ נראה......
אני לוקחת שקית הקפאה - לוקחת את השניצלים בידיים ואופהההההההההההההה אני מגלה מלא מלא מלא תולעים על השניצלים :eek::eek::eek::eek: :mad::mad::mad::mad:
תגידו זה נשמע לכם הגיוני? לילה אחד?! מאיפה הם באים למען ה'????? חשוב לי לציין שהמטבח שלי נוצץ! ואין להם מאיפה להגיע!!!
פשוט בא לי עכשיו לקחת את כל תכולת המטבח ולזרוק לפח!! אני נגעלת מהכל!!
מה אני אמורה לעשות??? מאיפה הם יכולים להגיע??

אנוכי

משתמש מקצוען
זה בד"כ מזבובים שמטילים את ביציהם על הבשרי, ואז גדלים מהם תולעים, כך אמרו לי.....

rosmarin

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
קרה לי כבר פעם, שאלתי ב'עדה החרדית'.
יש זבוב ירוק שמאוד אוהב שניצלים, קציצות עוף, או דג, או כל דבר אחר מטוגן בשרי או עם דג. הוא מגיע בשניות, מטיל ביצים, ונעלם. והתולעים שראית הן אלה שבוקעות מהביצים שלו.
הפתרון- לא להשאיר אפילו לשניה שניצלים וכו' לא מכוסים.

Rocks

משתמש רשום
איך אני יכולה לדעת האם הם נשארו רק על הצלחת או התחילה להסתובב לי גם במטבח???
בדקתי על השיש / קרמיקה לא ראיתי כלום, כמובן שניקיתי עם אקנומינקה..... אבל מי יודע האם הם לא נכנסו לי לארונות או משהו?

חשמל

אמנות העימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מופיע בספר של הרב ויא. צילמת? הרב ויא היה שמח בתמונות.

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י Rocks;n4917554:
ככה מהר? תוך 8 שעות :(

זה לא מהר בכלל.
אצלי במטבח אני לא יכולה להשאיר שניצל או בשר נא אפילו חצי דקה לא מכוסה על השיש. מייד מגיעים זבובים.
אם את משאירה שניצל כשעה על השיש אז הזבוב מגיע ומטיל את הביצה ואת אוכלת את השניצל עם ביצי הזבוב, סליחה על הבוטות. זה שעכשיו ראית את התולעים ובפעמים וקדמות לא- זה לא אומר שהזבובים לא הספיקו להטיל את הביצים שלהם.

Rocks

משתמש רשום
נכתב ע"י חשמל;n4917610:
מופיע בספר של הרב ויא. צילמת? הרב ויא היה שמח בתמונות.

רק זה לא!! מיד זרקתי לפח עד למטה!! עוד לצלם?

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אצלי קרה משהו דומה ובפחות משתי דק'...
הוצאתי מהחמין את הביצים, קילפתי... נטלנו ידיים לסעודה... אני חוזרת ורואה את הביצה רועדת :(... ברחתי בצעקה כל עוד נפשי בי.
פעם ראשונה שנתקלתי בזה, ומאז הכל אצלי מכוסה. (קניתי מכסים של מיקרוגל עבור זה)

SN

משתמש מקצוען
נכתב ע"י Rocks;n4917554:
ככה מהר? תוך 8 שעות :(

8 שעות זה המון זמן בקיץ (גם בלילה)
לא היתי אוכלת את זה גם בלי קשר לתולעים

טרוצער

משתמש סופר מקצוען
גם אצלי זה קרה פעם, בטעות נשאר קצת לכלוך בכיור וכל המטבח היה תולעים, לא רק בשיש, גם הרצפה!! נס שלא הייתי בבית והעזר ניקה את ה-כ-ל! (לא נורא, זה כבר לא יקרה לך עוד פעם)

אנוכי

משתמש מקצוען
יואו כמה שזה דוחה!!!!
אבל הרב ויא אומר שזה יכול להיות ענין של דקות- שהזבוב מגיע מטיל את הביצה בכפל של העור לדוג' ולא תחלמי שזה שם...
הפתרון: לכסות ולכסות.... זה נראה לי "בשר שנתעלם מן העין" החדש....

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה