◆ אתה תלמד גמרא ותבין כל מילה. ◆ אתה תסיים דף אחרי דף, ותגמור מסכת אחרי מסכת. ◆ אתה תשב בבית בשלחן שבת ותספר לילדים שלך סיפורים מרתקים מתוך הגמרא. ◆ אתה תוכל ללמוד עם הבן שלך כל סוגיא בגמרא בכיף גדול. ◆ אתה תקום אחרי הלימוד ותהיה בן אדם אחר לגמרי. ◆ אתה תרגיש טוב, מסופק, ושלם עם עצמך ברמה שלא הכרת!
הגיע הזמן שתפסיק להאשים את עצמך, תבין שאתה מוכשר ברמה לא רגילה, ואם לא למדת עד היום, זה בגלל שלא קיבלת את הכלים, והלוואי שהיית נחשף לזה לפני הרבה שנים!
טוב, התעלומה נפתרה , ולמרבה ההפתעה, בארון העליון במטבח ...
יש 2 צורות לפצפוצי אורז ושניהם נקראים פצפוצי אורז
ולמתכון למי ששאלה :
בלי אחריות כי עדיין לא טעמתי
המתכון מתורגם ממוצרים ומידות של ארה"ב , כך שמקווה שאין טעות ,
ו...
באמצע ההנה שמתי לב שאין מלח ופלפל שחור במתכון , ואין לי את מי לשאול כעת .
הכנתי חצי כמות בלי וכצי עם תיבול
לבשל שקית איטריות
(ולא יודעת לאיזה איטריות הכוונה , דקות או דקיקות , כלומר של קוגל או של מרק , אצלי זה 2 גדלים שונים , ומשום מה אצל הבת דודה בארה"ב , אותו גודל .)) הכנתי מאיטריות דקיקות של אוסם .
לסנן את המים ולהשאיר בסיר
במקביל להשחים סוכר בסיר נפרד
1.5 כוסות סוכר
((הבת דודה אמרה לי , אם הבנתי נכון, שהיא משחימה ללא שמן בכלל , הייתכן ??? לא הצלחתי , הוספתי מעט שמן )
להוסיף לאיטריות את הקרמל,
בנוסף 50 גר' מרגרינה
1 כף גדולה סוכר וניל (שקית )
1/3 כוס שמן
לערבב היטב ואז להוסיף
4 ביצים טרופות.
לשטוח בתבנית , שכבה ראשונה (קצת פחו ממחצית הגובה )
לבשל שוב, חבילת איטריות
להכין כמו השכבה העליונה , רק ללא השחמה של הסוכר.
לשטוח מעל השכבה הראשונה
בסיר נפרד,
להמיס 3/4 כוס סוכר חום
חצי חבילת מרגרינה
2.5 כוסות אורז תפוח \ פצפוצי אורז .