אופק חדש

לוי ו.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
למה כולנו שותקים?????
לא מגיע לנו את השכר שלנו???
יור העמותה צריך להתעשר על חשבוננו???
כמה זה כואב לדעת שאחים שלנו עושקים אותנו
מנהלי העמותה עובדים בשיטת מצליח הם רואים שאף אחד לא יוצא ומפרסם בחוץ אז ממשיכים לגנוב את הכספים,
אותו דבר היה גם בתוספת לפני כמה חודשים שגפני דאג לגננות חרדיות לתוספת של 1,000₪ ויש עמותה שלא חילקה את הכסף הזה בטענה כי יש יותר צוות ממה שאמור להיות ולכן הם לא יודעים איך לחלק את הכסף, אפילו היו נותנים 500₪ לכל גננת זה כבר משהו,
אבל הם החליטו לגנוב הכל זה פשוט רוע ובושה!!!

לוי ו.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
למה כולנו שותקים?????
לא מגיע לנו את השכר שלנו???
יור העמותה צריך להתעשר על חשבוננו???
כמה זה כואב לדעת שאחים שלנו עושקים אותנו
יש עוד בעיה שאף אחד לא רוצה להיות הראשון שיוצא נגד מנהלי המוסדות וככה זה יוצר מצב שהם ממשיכים לגנוב בשקט

בטח בהשם

משתמש פעיל
ועדין צריך לידע את המעסיק שאנחנו יודעים מה השכר האמיתי שלנו
{לי זה עזר אמנם לא בהרבה אבל עזר}

לוי ו.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אולי פניה למבקר המדינה יעזור
משהוא מבין בזה???
אם מישהו אחד יעשה את זה לכאורה זה לא יעזור.
מה שכן יעזור זה שמישהו יתפוס יוזמה ויאסוף עדויות של כמה שיותר מורים ומורות שככה עוקצים אותם ואלי אם יגיעו אם הרבה עדויות זה יעזור.

או לחילופין צריך מישהו שיפרסם בתקשורת ואז זה יתחיל לעשות רעש ובלגן יותר רציני

יהודיפשוט

משתמש פעיל
צודק מי שכתב שהם משנים את הנתונים!
הם משנים את נתונים לפי הצרכים שלהם ואכן, את ההפרשים הם מאמצים לעצמם.
עצוב מאוד שזה קורה, שגונבים ועושקים אותך. עוד יותר עצוב שזה מאחינו... המגזר החרדי...
כשאין לך עבודה אחרת בסביבה ואתה צריך להאכיל 8 פיות אין לך את האפשרות להתלונן. להתלונן אתה יכול אבל יש להם תשובות להכל ואתה מרים ידיים ומשלים עם המציאות.
מה שמנחם אותי שיש דין ויש דיין וכל מי שגוזל יבוא על עונשו.
אל תקראי להם אחינו, זה פרחחים רשעים בלבוש אנש, ההורים שלי לימדו אותי חינוך הפוך בדיוק אולי הכי רחוק שיש מההתנהגות שלהם כך שאחי הם לא יכולים להיות, ומן השמיים ישלמו להם על מעלליהם ובעזרת השם התביעות הייצוגיות יצליחו ויתקיים בהם "כל המחלל שם שמים בסתר נפרעים ממנו בגלוי"...
סליחה על התגובה הנזעמת, אבל קורה לי משהו בגוף כשהנושא הזה עולה...

לוי ו.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לאחר שנים של מאבק נחתם סוף סוף ההסכם בין רשתות החינוך החרדיות הגדולות ומשרד החינוך על הצטרפות לתוכנית אופק חדש. התוכנית תוסיף עשרות אחוזים לשכר המורים החרדים. התוכנית מופיעה בהסכם הקואליציוני אך מופיעים בה דברים אחרים שלא קויימו ולא יקוימו.
השושבין הוא השר במשרד החינוך חיים ביטון. שאפו.
Screenshot_20230719_221855_Twitter.jpg

לוי ו.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אם אני לא רואה במערכת של משרד החינוך שמופיע דרגה באופק חדש זה אומר שאין לי דרגה?
ומי אמור לעדכן את זה אני או ההנהלה של הבית ספר?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה