דרוש מידע אוסף של טיפים מטכנאי מוצרי חשמל

מתמיד

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שבוע טוב
יש לי מקרר של סמסונג שכבר היתה בעבר תביעה יצוגית. הם תיקנו ואחרי 5 שנים חזרה התקלה
מים במגירות והצטברות קרח.
מסובך לתקן לבד? (אגב עכשיו שוב תובעים אותם)
אתה יכול לכתוב באיזה דגם מדובר ?

לא מוגדרת

משתמש פעיל
יש לי מקרר סמסונג שהמגירה ושתיי מדפים וכרגע גם הגומי של המקרר שבור ולכן לא נסגר ולא מקרר שווה לתקן?הם מאפשרים ב45 שח לחודש זאת אומרת ב1600 שקל אחריות שטכנאי יבוא בחינם במקום ב320 והגומי של המקרר יהיה בחינם במקום 450 בערך המקרר חדש עולה בין 3599-5000 בערך
חברת סמסונג RT53K6000S8 אני מתלבטת אולי כדאי חדש ואם כן איזה?

א. שטיגליץ

משתמש מקצוען
יש לי מקרר סמסונג שהמגירה ושתיי מדפים וכרגע גם הגומי של המקרר שבור ולכן לא נסגר ולא מקרר שווה לתקן?הם מאפשרים ב45 שח לחודש זאת אומרת ב1600 שקל אחריות שטכנאי יבוא בחינם במקום ב320 והגומי של המקרר יהיה בחינם במקום 450 בערך המקרר חדש עולה בין 3599-5000 בערך
כדאי להתייעץ עם טכנאי אמין מקומי כמה הוא יקח על העבודה, אני משער שזה יצא פחות.
ואם כן איזה?
כללית אני לא ממליץ על חברות כן אני חושב במקרה הזה שאם ברצונכם לקנות מקרר חדש כדאי לקנות מקרר מחברה אחרת.
בהצלחה

רי

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
מקרר גדול, כ-800 ליטר, איזה כדאי ואיזה לא כדאי?
בחנות הציעו לי סמסונג, וטכנאי אמר לי שלא כדאי יש הרבה בעיות עם המדחסים,
האם יש עוד חברו חוץ משארפ? איך LG
תודה רבה

דורה1

משתמש צעיר
מייבש כביסה של אלקטרולוקס הפסיק להסתובב, יש למישהו המלצה לטכנאי מוצרי חשמל?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה